Tegel showroom - kom uw tegels
Openingstijden:
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
 

Onze tegel showroom

Zo verschillend als mensen zijn, zo verschillend zijn de stenen vloeren die mensen neer (laten) leggen.

Daarom juist vindt u in onze exclusieve showroom maar liefst meer dan 1.000 verschillende soorten natuursteen tegels en keramische vloertegels of plavuizen. Tevens treft u bij ons een uitgebreide collectie met wandtegels aan. Oriëntaals, landelijk, klassiek, romantisch, design: elke soort tegel is wel vertegenwoordigd. Zo veel aanbod treft u onder één dak nergens in de regio aan. Zo veel aanbod ook dat mensen bij de keuze voor een tegel wel eens verzuchten 'nu weet ik het niet meer'.

Unieke tegels

In onze showroom met natuursteen vloeren, keramische tegels en wandtegels kunt u rustig rondkijken naar datgene wat u mooi vindt. Wij hebben ons ten doel gesteld altijd een aantal stenen vloeren te presenteren die uniek zijn in Nederland. Een natuursteen vloer of een tegel vloer die u dus niet op elke hoek van de straat tegenkomt.

In een adviserend gesprek worden aan de hand van een checklist uw wensen rondom de stenen vloer geïnventariseerd. Tijdens dit gesprek komen alle van belang zijnde zaken voor een tegelvloer aan de orde: de kleurstelling van de tegelvloer, het onderhoud van de tegels en de slijtvastheid (in relatie tot het gebruik) van de stenen vloer, de vloerverwarming met alle technische ins en outs, de bouwkundige detaillering van de hele vloer (inclusief onderliggende constructievloeren), enz.. De ingevulde checklist zorgt er ook voor dat de uitvoering gestroomlijnd verloopt. Aan de hand van het gesprek wordt een vrijblijvende kostenopgaaf aan u verstrekt.

Wij hebben gemerkt dat wij in een korte tijd (ca. een uur) zoveel informatie verstrekken, dat niet alles rondom de tegelvloer 'blijft hangen'. Vandaar dat wij de informatie over alle ins en outs rondom een stenen vloer die wij verstrekken ook op de website hebben gezet. Kijkt u maar eens op 'techniek / advies' en 'onderhoud'. U kunt het thuis nog eens op uw gemak nalezen.

Openingstijden

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Voor het bezoeken van de showroom is het niet nodig om een afspraak te maken, u kunt gewoon vrijblijvend bij ons binnenlopen. Mocht u een afspraak voor advies over uw tegelvloer echter wel op prijs stellen, dan is dit uiteraard mogelijk, behalve op de zaterdagen (in verband met de dan vaak heersende drukte).

Mogen we u vragen wat huiswerk te doen voordat u naar onze showroom komt? Specifiek bedoelen we dan het meenemen van een tekening (een plattegrond) en verder informatie over de constructievloer die onder de (te plaatsen) stenen vloer zit. En ook graag informatie over de afwerkvloer die eventueel boven de constructievloer en dus onder de te plaatsen stenen vloer zit (bijvoorbeeld: anhydriet of zand-cement).

Een impressie van onze showroom