Vloeren showroom tussen Gorinchem en Utrecht

In onze exclusieve vloeren– en tegelshowroom tussen Gorinchem en Utrecht vindt u maar liefst meer dan 1.000 verschillende soorten natuursteen tegels en keramische vloertegels. Ook vindt u hier een uitgebreide collectie met wandtegels. Oriëntaals, landelijk, klassiek, romantisch, design: elke soort tegel is wel vertegenwoordigd in ons assortiment. Zoveel uniek aanbod treft u onder één dak nergens in de regio aan. Zoveel aanbod zelfs dat mensen bij de keuze voor een tegel wel eens verzuchten ‘nu weet ik het niet meer’.

Vloeren aan uw voeten

In onze showroom treft u de meeste vloeren aan op de plaats waar ze horen. Op de vloer. Aan uw voeten. De enige manier want ons betreft om tegels op de juiste wijze te kunnen beoordelen. Kleur en structuur komen door deze vloeren tot zijn recht. Presentatie in tegelkasten is niet te ‘voorkomen’, maar wij houden dit zo beperkt mogelijk. De tegels liggen bij ons daar waar ze bij u ook komen; op de vloer.

Centrale ligging tussen Gorinchem en Utrecht

Onze showroom is centraal gelegen in Nederland. Zeker wanneer u Utrecht en Gorinchem als ‘buren’ van Meerkerk beschouwt, wat qua ligging ook nagenoeg zo is. Maar door onze grote showroom met veel keuze vinden ook veel mensen vanuit Rotterdam, Den Haag of zelfs Amsterdam hun weg naar Meerkerk voor een nieuwe tegelvloer. Veel stenen vloeren hebben we al gelegd in Amsterdam, maar ook in Almere om nog een voorbeeld te noemen. Kortom; de centrale ligging van onze showroom tussen Gorinchem en Utrecht zorgt voor een prachtig aanbod vloeren voor Midden-Nederland.

Kom vrijblijvend langs

Voor het bezoeken van onze tegelshowroom hoeft u geen afspraak te maken, u kunt gewoon vrijblijvend binnenlopen. Onze showroom heeft ruime openingstijden en is zes dagen per week geopend. Mocht u een afspraak voor advies over uw tegelvloer echter wel op prijs stellen, dan is dit uiteraard mogelijk. Alleen op de zaterdag is het niet mogelijk een afspraak te maken, in verband met het drukke showroombezoek op deze dag. Wanneer u naar onze showroom komt, neemt u dan de plattegrond tekening van uw woning mee? Ook zien wij graag wat informatie van u over de betonnen constructievloer en de afwerking (zand-cement of anhydriet) die daarop ligt. Zo kunnen wij u ook meteen de juiste informatie geven met betrekking tot het plaatsen van de stenen vloeren.

Graag tot binnenkort in onze showroom, we zijn u graag van dienst!

Impressie van onze showroom