Badkamertegels

Badkamertegels voor de vloer en wand

Badkamertegels voor de vloer en wand vindt u in het brede assortiment van KROON Vloeren in Steen. Wij hanteren scherpe prijzen voor deze tegels van hoge kwaliteit. Ze zijn beschikbaar in klein en groot formaat en in diverse patronen. Ze zijn ook in verschillende kleuren te vinden bij KROON Vloeren in Steen. Weet u niet precies hoeveel tegels u nodig heeft? Wij helpen u graag om dit uit te vinden. Of u nu een stijlvolle badkamer wilt realiseren, een praktische of juist een combinatie hiervan, bij KROON Vloeren in Steen is dit mogelijk. Bij ons vindt u badkamertegels die weinig onderhoud nodig hebben.

 

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Ruimte creëren met de juiste badkamertegels

Met de juiste badkamertegels van KROON Vloeren in Steen is het mogelijk om toch een ruimtelijke ruimte te creëren. De badkamer is namelijk niet de grootste ruimte van de woning. Met tegels is dit ogenschijnlijk op te lossen. De badkamer lijkt hierdoor groter. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tegels, van natuursteen tegels tot aan plavuizen en keramische tegels. Bekijk snel online ons aanbod of kom eens langs in onze showroom. In onze showroom kunnen wij u eenvoudig helpen met het vinden van de juiste badkamertegels. We voorzien u ook graag van deskundig advies op maat.

Inspiratie

Op deze website vindt u veel foto’s van badkamers waar u inspiratie op kunt doen over bijvoorbeeld het gebruik van en de soort badkamertegels. Hier ziet u voorbeelden van bijvoorbeeld tegelstroken of mozaïek. Kom snel eens langs in onze showroom of bekijk de voorbeelden om inspiratie op te doen!

Impressie van badkamertegels