Badkamer met houtlook tegels

Creëer een natuurlijke badkamer met houtlook tegels en planten

U komt dagelijks in uw badkamer. Maar wat vindt u nu écht van de uitstraling van uw badkamer? De kans is aanwezig dat er veel meer uit te halen valt. Maak er een warme ruimte van en creëer een wellness gevoel met natuurlijke elementen. Vloertegels met een houtmotief wordt gezien als een van de laatste woontrends. Consumenten ondervinden steeds meer het gemak van tegels in iedere (woon)ruimte. In deze blog geven wij u een aantal ideeën over hoe u kunt werken met houtlook tegels in uw badkamer.

Realiseer een warme sfeer met houtlook tegels

Als u van die ‘standaard’ witte tegels in uw badkamer heeft, dan is het best een idee om deze te vervangen. Eerder was hout natuurlijk geen optie in een vochtige ruimte. Maar dat probleem is verleden tijd met houtlook tegels die nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Door te werken met houtlook tegels creëert u een warme sfeer in de badkamer.

Haal de natuur in huis met planten

Combineer vloertegels met houtmotief met een mooie plant in uw badkamer. Dan realiseert u pas echt een natuurlijke badkamer. Houd wel rekening met wat voor soort plant(en) u in de badkamer plaatst. Het is doorgaans een vochtige ruimte waar niet iedere plant van houdt. Enkele opties zouden namaak planten of palmplanten kunnen zijn.

Enorm onderhoudsvriendelijk

Een ander voordeel van houtlook tegels zijn dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Springt er een fles shampoo open? Knoeit u met scheerschuim? Of stoot u een glas drinken om? Met een doekje is het eenvoudig schoon te maken. Bij KROON Vloeren in Steen vindt u een uiteenlopend assortiment met vloertegels met houtmotief, zodat u altijd de tegels in huis haalt die bij uw wensen passen.