Hardsteenlook tegels, nauwelijks van echt te onderscheiden

Kent u hardsteenlook tegels? Deze zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hardsteen. Bovendien profiteert u van nog meer voordelen. Bent u al benieuwd?

Maak kennis met de 4 voordelen van hardsteenlook tegels

Gaat u verhuizen en zoekt u nog een eenvoudig te onderhouden vloer? Blaast u uw huidige interieur nieuw leven in? Dan zijn er minstens twee redenen om voor hardsteenlook tegels te kiezen. U geniet namelijk van diverse voordelen en dat met de mooie look van hardsteen. In dit blogbericht vertellen wij u meer over de voordelen van deze tegels.

Duurzame tegels die nauwelijks van echt hardsteen te onderscheiden zijn

Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijk in onze samenleving. Dat geldt ook voor vloeren. Zo wordt bij de productie van hardsteenlook tegels gebruikgemaakt van natuurlijke grondstoffen. Deze vloeren hebben een lange levensduur. Bovendien zijn hardsteenlook tegels nauwelijks te onderscheiden van echt hardsteen. Veel tegels hebben zelfs een ‘natural touch’ waarbij de structuur hetzelfde aanvoelt als echt hardsteen.

Geniet van een onderhoudsvrije vloer

Een derde voordeel van hardsteenlook tegels is het onderhoud. De vloeren zijn eenvoudig schoon te maken met water en/of een schoonmaakmiddel. Eigenlijk kan er niets misgaan met poetsen, want de keramische tegels zijn bestand tegen zuren. Bij echt hardsteen is dit namelijk een ander verhaal, want zuren kunnen ervoor zorgen dat de tegel uitbijt.

Verkrijgbaar in allerlei maten en kleuren

Bij een vloerenspecialist als KROON Vloeren in Steen vindt u een uitgebreid aanbod hardsteenlook tegels. Zo zijn sommige tegels in verschillende afmetingen, zoals 20x20cm of 80x80cm, verkrijgbaar en in verschillende kleuren. Denk goed na over de kleur van de tegel en de stijl die u in uw woning wilt creëren. Waarom? Hierdoor valt een groot gedeelte af en maakt u uiteindelijk een weloverwogen keuze. Kom gerust eens rondneuzen in de showroom, de specialisten voorzien u graag van advies.