Keramische tegels, perfecte combi met vloerverwarming

Keramische tegels, perfect te combineren met vloerverwarming. Oneindig experimenteren; kom langs in de grote tegelshowroom.

Keramische tegels: mooi in ieder interieur

Keramiek. Een prachtig product dat op allerlei manieren gevormd kan worden. Cottotegels, Monocottura tegels, Porcellanato tegels, het zijn allerlei voorbeelden van keramische tegels. Het verschil zit hem vaak in de aantal keren dat de tegel is gebakken. Daarnaast zijn er verglaasde en onverglaasde keramische tegels. Door de tegels te verglazen verandert het uiterlijk en krijgt de tegel een unieke uitstraling. Er ontstaat kleur, glans en eventuele decoratie. Onverglaasde tegels daarentegen hebben meestal geen decors of patronen en zijn perfect voor een interieur met een strakke of industriële look

Ideaal in combinatie met vloerverwarming

Keramische tegels zijn goed te combineren met vloerverwarming. In vergelijking met hout, geleidt steen een stuk beter waardoor het rendement aanzienlijk hoger is. En laat het aanschaffen van vloerverwarming nu ook vele voordelen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan het zuinig verwarmen van een ruimte, de gelijkmatige verdeling van warmte en de kostenbesparing. Maar ook voor het zicht is het een uitstekende keuze. Geen onaantrekkelijke radiatoren in de ruimte, maar een mooi weggewerkt warmtesysteem.

Daarom kiest u voor keramische tegels:

Er zijn meerdere redenen om voor keramische tegels te kiezen. De voordelen van keramische tegels op een rijtje:

  1. Kleurvast
  2. Uitstekend bestand tegen krassen en slijten
  3. Nauwelijks te onderscheiden van natuursteen
  4. Onderhoudsarm
  5. Te combineren met vloerverwarming

Oftewel, genoeg redenen om uw interieur een opfrisbeurt te geven.

Doe inspiratie op!

Zoals u merkt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteindelijk gaat het om uw gevoel. Wat vindt u mooi? Maar vooral wat sluit perfect aan bij uw wensen, interieur en budget. Het aanbod aan keramische tegels is groot. Van de kleur tot de maatvoering en van de stijl tot het materiaal, u bepaalt hoe de tegels eruit moeten komen te zien. Keramische tegels passen daardoor in ieder interieur. Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de inspiratiepagina.