Vernieuwde showroom, centraal in Nederland

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan onze showroom. Deze is nu van maandag tot en met zaterdag geopend. Zien we u binnenkort?

 

Met trots presenteren we de vernieuwde showroom

Grotere vloervelden dan voorheen? Grote tegelkasten met panelen van 120×240 centimeter? Meer ruimte voor het bespreken van uw wensen? Eindelijk kunnen we aan u laten zien waar we de afgelopen tijd aan werkten. Na een flinke verbouwing is onze vernieuwde showroom weer open. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom aan de Energieweg 8C in Meerkerk. Zien we u binnenkort?

Exclusieve vloeren- en tegelshowroom

In de exclusieve showroom vindt u meer dan 1.000 verschillende soorten natuursteen tegels, keramische vloertegels en een uitgebreide collectie met wandtegels. Of u nu op zoek bent naar klassieke vloertegels, u een voorkeur heeft voor landelijke tegels of het liefst oriëntaalse in uw woning heeft liggen, we bieden voor ieder wat wils. Zoveel unieke tegels vindt u nergens anders in de regio.

Kom langs voor een gratis adviesgesprek

Ziet u een nieuwe vloer in uw woning wel zitten, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Kom dan langs in onze nieuwe showroom voor een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Wilt u meer weten over vloerverwarming of het onderhoud van tegels? Ook dan voorzien we u graag van passend advies. Zo maakt u altijd een weloverwogen keuze.