Hardsteen tegels

Eén van de verschillende soorten natuursteen vloeren is de hardstenen vloer. Dit is een natuursteen vloer die in veel verschillende afwerkingen te verkrijgen is. Ook is er in heel veel verschillende landen over de hele wereld hardsteen te vinden. Naast bijvoorbeeld Turks Hardsteen en Vietnamese Hardsteen is Belgisch Hardsteen toch wel de meest bekende. Belgisch Hardsteen tegels worden in veel toepassingen gebruikt, zowel binnen als buiten. Belgisch Hardsteen tegels zijn rijk aan fossielen, waardoor deze hardstenen vloer met name zijn charme heeft.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen
Hardsteen vloer

Diverse afwerkingen van uw hardstenen vloer

Zoals we al zeiden zijn hardstenen vloeren in veel verschillende afwerkingen te krijgen. Denk hierbij aan een grijs geschuurde hardstenen vloer, of een gepolijste, glanzende hardstenen vloer. Maar ook verouderde hardsteen tegels met getrommelde kanten zijn in veel verschillende soorten te verkrijgen. Evenals de ruwere afwerkingen van een hardstenen vloer. Kortom veel mogelijkheden die er zijn als de keuze valt op hardsteen tegels.

Ontvang meer informatie

Wilt u meer informatie over de hardsteen tegels van KROON Vloeren in Steen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. U bereikt ons door te bellen naar 0183-354225. Ook vindt u onder ‘advies’ meer informatie over natuursteen vloeren, met daarin inbegrepen de hardstenen vloer. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom in Meerkerk om u te laten adviseren.

Meer beelden van hardsteen tegels