Vloertegels woonkamer

KROON Vloeren in Steen heeft speciaal voor u foto’s bij elkaar gezocht van vloertegels in de woonkamers van onze klanten.  Om inspiratie op te doen,  om de vloertegels in te beelden in uw eigen woonkamer en om onze tegel projecten trots aan u te tonen!  Zoals u op de beelden kunt zien beschikken we over heel veel verschillende soorten vloertegels. En dit is nog maar een kleine greep uit onze collectie. Daardoor vindt u bij KROON ongetwijfeld de geschikte vloertegels voor úw woonkamer!

Waarom tegels van Kroon ?

De fotocollectie van KROON is echt origineel. De foto’s die op onze website staan zijn gemaakt door een professionele fotograaf. En het mooie daarbij is dat dit ook allemaal foto’s van vloertegels in de woonkamer zijn die we bij onze eigen klanten hebben gemaakt. Pronken met andermans vloertegels past ons namelijk niet. Daarom zijn we bij onze klanten binnen geweest. Wij mochten daar de vloertegels fotograferen. Dat is toch het beste bewijs van een tevreden klant?

Welke soort tegels zijn er geschikt voor in uw woonkamer?

KROON Vloeren in Steen is de specialist in vloertegels voor in de woonkamer. Voor deze ruimte beschikken wij over tegels van verschillende materialen. Hierbij kunt u denken aan:

Keramische tegels:

Met een keramische tegel als vloertegel voor de woonkamer haal je een in een fabriek gebakken product in huis. Zand, klei en andere natuurlijke materialen zorgen voor de basis ingrediënten van dit product die vervolgens op hoge temperaturen in ovens wordt gebakken.

Plavuizen:

Veel mensen herkennen de term plavuizen en denken dan aan een tegel van vroeger met steeds dezelfde print. Inmiddels is een keramische tegel, want zo heten plavuizen nu, een heel ander product. Kwalitatief een ontzettend goed product met veel mogelijkheden aan tinten, structuren en formaten.

Houtlook tegels:

Dit zijn keramische tegels die sterk lijken op een houten vloer. Een houtlook tegel of keramisch parket is een goede vervanger van een echte houten vloer. Alleen dan sterker, praktischer en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Door een houtlook tegel te leggen in de woonkamer haal je een natuurlijke warmte binnen.

Natuursteen tegels:

Onze collectie bevat verschillende soorten natuursteen tegels, zoals marmer, leisteen, hardsteen of graniet. De bewerking van een natuursteen tegel verschilt, waardoor je steeds andere uitstralingen van hetzelfde product krijgt. Natuursteen wordt over heel de wereld gewonnen en vervolgens bewerkt tot eindproduct. Met natuursteen tegels haal je een uniek stukje natuur in je woonkamer!

Plaatsen van vloertegels in de woonkamer

Indien gewenst verzorgen wij ook het plaatsen van uw vloertegels in de woonkamer. Het plaatsen van deze vloertegels gebeurd door onze ervaren vakmensen, waardoor we de kwaliteit kunnen bieden waar we voor staan. Bij het plaatsen van vloertegels in de woonkamer is de tegelverdeling bijvoorbeeld erg belangrijk. Voordat onze ervaren vakmensen starten met het tegelen zullen ze eerst goed naar de ruimte kijken en deze meten om vervolgens samen met u te bepalen wat het mooiste punt is om te starten. Met het laten plaatsen van uw vloertegels door Kroon verzekert u zich van een mooi en strak resultaat!

Vloerverwarming in de woonkamer?

Niks is lekkerder dan vloerverwarming onder uw tegels! Naast het leveren en plaatsen van vloertegels in de woonkamer kunnen wij ook de vloerverwarming voor u verzorgen. Tegels geleiden goed de warmte, waardoor je met deze combinatie het meeste rendement uit de vloerverwarming haalt. Wij verzorgen zowel het leveren als het aanbrengen van de vloerverwarming. Hoe dat precies gebeurt hang af van de situatie. U vindt er op onze website uitgebreide informatie over. Ook adviseren onze specialisten u graag in onze showroom over de verschillende mogelijkheden van vloerverwarming.

Interesse? Neem contact met ons op!

Bent u toe aan een bezoek aan onze showroom? De deur staat altijd voor u open. Liever eerst telefonisch contact? Ook dat is geen probleem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0183-354225. Onze showroom vindt u aan de Energieweg 8c in Meerkerk. Van harte welkom om samen eens naar de verschillende vloertegels te kijken voor in uw woonkamer!