Marmeren vloer

Eén van de verschillende soorten natuursteen vloeren is de marmeren vloer. Een marmeren vloer is een natuursteen vloer die in veel verschillende afwerkingen te verkrijgen is. Een marmer vloer heeft een luxe uitstraling, met name bij gepolijste, glanzende marmer tegels is dat het geval. Een marmeren vloer staat vooral bekend om de attractieve kleurschakeringen, aders en kristalstructuren. Een marmeren vloer is in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen
Marmer vloer

De veelzijdigheid van marmer tegels

Een marmeren vloer komt voornamelijk voor in de kleuren wit of crème, maar is ook te verkrijgen in andere kleuren zoals rood of roze. Een marmer tegel wordt veelal als vloertegel toegepast, maar kan ook als wandtegel gebruikt worden. Marmer tegels komt u ook tegen als klassieke zwart-wit blok.

Koop uw marmer vloer bij Kroon

KROON Vloeren in Steen is de specialist op het gebied van marmer vloeren. Wij zijn u dan ook graag van dienst in uw keuze over de marmer tegels die bij u passen. U kunt bij ons terecht voor advies, levering en plaatsing van natuursteen vloeren, zoals de marmeren vloer. Ook voor het onderhouden en het opnieuw polijsten van de marmer vloer kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze tegelshowroom. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van de gevraagde informatie. Tot ziens bij KROON!

Impressie van marmer vloeren