Over ons

KROON Vloeren in Steen uit Meerkerk is een bedrijf wat zich bezig houdt met stenen vloeren. Of het nu gaat om advisering, levering, plaatsing door ervaren tegelzetters, vloerverwarming, onderhoud, tegellijm of andere bouwstoffen: wij bieden het hele pakket aan. Ons assortiment bevat zowel natuursteen vloeren (zoals marmer, hardsteen, graniet of leisteen) als keramische vloeren (ook wel bekend als plavuizen of als gebakken tegels). Bij ons heeft u twee opties: wij kunnen enkel de levering van een tegelvloer verzorgen, maar ook levering in combinatie met plaatsing van de stenen vloer door tegelzetters.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Waarom wij anders zijn

Zijn wij een bedrijf als alle andere bedrijven die in stenen vloeren doen? Als u het ons vraagt: wij denken van niet. Wij denken dat we anders zijn dan de meeste bedrijven die ook in stenen vloeren doen. Wij denken zelfs (een tikkeltje onbescheiden, het zij ons vergeven) dat we beter zijn. U vraagt natuurlijk waarom? Dat is met woorden haast niet uit te leggen. U merkt het verschil pas achter onze voordeur, waar de stenen vloeren aan uw voeten liggen, op de grond. U ziet het aan onze uitgebreide en overzichtelijke showroom, waarin een uitgebreid assortiment van natuursteen vloer tot keramische tegel te vinden is. U merkt het aan onze advisering, bijvoorbeeld in de keuze welke tegelvloer bij u en uw persoonlijkheid past. U voelt het aan ons enthousiasme. U ziet dat wij de gemaakte afspraken stipt nakomen; ook als we voor u mogen werken. En dat uiteraard zowel in de showroom als tijdens de plaatsing van uw tegelvloer door de tegelzetter. U ziet het aan de kwaliteit van de verwerkte materialen, aan de kwaliteit van de plaatsing door onze tegelzetters, aan de adviezen die u krijgt met betrekking tot het onderhoud aan een tegelvloer. Tja, aan wat eigenlijk niet? Het zal toch ook niet voor niets zijn dat wij zelfs de stenen vloeren en het overige natuursteen voor de koninklijke villa Eijkenhorst in Wassenaar mochten uitvoeren?

Kom langs en ervaar het zelf

We zeiden ‘haast niet met woorden uit te leggen’. We hebben iets gezegd over ‘achter onze voordeur’. Over ‘merken, zien en voelen’. Dat betekent dat u langs moet komen in onze grote showroom vol met stenen vloeren om te zien of we het waarmaken. Mogen wij u ook een keer ‘achter onze voordeur’ adviseren; of, wanneer u dit liever heeft, ‘achter uw voordeur’? Wilt u dan een afspraak maken, zodat wij u in alle rust kunnen adviseren over alle zaken die komen kijken bij een tegelvloer? Neemt u alvast, voordat u naar ons toe komt een kijkje in onze showroom? Op deze pagina kunt u zien welke informatie wij graag willen weten om u goed te kunnen adviseren in de keuze van uw stenen vloer. Ons bedrijf is zeer centraal gelegen in Meerkerk, direct aan de A27 tussen Gorinchem en Utrecht.

Impressie van onze showroom