Veel verschillende vloertegels in de buurt van Dordrecht

KROON Vloeren in Steen is dé specialist op het gebied van stenen vloertegels en is gelegen in de buurt van Dordrecht. Tegels zijn onze passie. Deze passie gecombineerd met onze jarenlange ervaring in stenen vloeren zorgt ervoor dat wij u het vakmanschap bieden wat u nodig heeft. Kwaliteit en service zijn beeldbepalend en voor ons altijd vanzelfsprekend. Of u nu op zoek bent naar een praktische stenen vloer voor in de woonkamer of naar mooie tegels voor de keukenvloer: bij KROON bent u aan het juiste adres. Wij geven u in onze showroom in Meerkerk graag advies over de mogelijkheden die er zijn in de verschillende vloertegels, alles op het gebied van vloerverwarming en het onderhoud van uw tegels. Op het gebied van stenen vloeren bieden wij u dus het hele pakket aan.
Onze showroom bevindt zich in Meerkerk (in de buurt van Dordrecht)

De soorten vloertegels

KROON Vloeren in Steen heeft diverse soorten vloertegels. Zo kiest u uit onder andere houtlook, natuursteen en keramische tegels, maar ook plavuizen behoren tot de mogelijkheden. Weet u niet goed welke tegels bij uw stijl aansluiten? Kom dan eens langs om onze vloertegels te bekijken in onze showroom in Meerkerk, nabij Dordrecht, Utrecht en Gorinchem en wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Daarnaast is het mogelijk om wandtegels bij ons te bestellen.

Centrale ligging van onze showroom

In de exclusieve showroom van KROON Vloeren in Steen in Meerkerk, nabij Dordrecht vindt u maar liefst meer dan 1.000 verschillende soorten vloertegels en plavuizen voor de vloer en voor de wand. Onze showroom ligt centraal in Nederland. Een bezoek aan ons is mede daarom ook zeer aantrekkelijk voor u. U vindt ons in Meerkerk: direct aan de A27, tussen Gorinchem en Utrecht

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Centrale ligging van onze showroom

In de exclusieve showroom van KROON Vloeren in Steen nabij Dordrecht vindt u maar liefst meer dan 1.000 verschillende soorten vloertegels en plavuizen voor de vloer en voor de wand. Onze showroom ligt centraal in Nederland. Een bezoek aan ons is mede daarom ook zeer aantrekkelijk voor u. U vindt ons in Meerkerk: direct aan de A27, tussen Gorinchem en Utrecht.

Meer beelden van vloertegels