PVC betonlook

Een groot deel van de PVC vloeren bestaat uit houtlook. Daarnaast zijn er echter ook verschillende andere designs op het gebied van PVC vloeren. Zoals bijvoorbeeld de PVC betonlook. Kroon heeft een mooie en complete collectie PVC vloeren in betonlook in haar showroom. De PVC vloeren betonlook zijn in verschillende formaten te leveren. Ook zijn er in de showroom van Kroon verschillende kleuren PVC betonlook vloeren aanwezig.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Betonlook PVC vloer in uw woonkamer?

Ontdek de verschillende mogelijkheden van PVC vloeren betonlook bij Kroon in de showroom. De mogelijkheden voor het toepassen van een PVC betonlook zijn legio. Wat dacht u van een PVC vloer in de woonkamer? Met betonlook geef je de PVC vloer in de woonkamer een strak uiterlijk. Door de verschillende warme grijstinten die er zijn geef je de PVC vloer in de woonkamer altijd de tint mee die je zelf wilt. Kom vrijblijvend eens langs bij Kroon om een keuze te maken voor uw PVC vloer in de woonkamer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Is een bezoek aan onze PVC showroom nog te vroeg? Neem dan gerust vrijblijvend eens contact met ons op om informatie in te winnen over PVC vloeren betonlook. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor uw PVC vloer in bijvoorbeeld de woonkamer. Toch liever een bezoek aan onze showroom om onze grote PVC betonlook collectie zelf te zien en te voelen? Van harte welkom!