PVC laminaat

Voor de term PVC laminaat wordt ook wel PVC kliklaminaat of klik PVC gebruikt. Deze vorm van PVC heeft hetzelfde plaatsingsprincipe als laminaat. Door de groeven die in het PVC laminaat zitten kan je de losse delen PVC zo in elkaar klikken, vandaar de naam PVC kliklaminaat. Een handige en goedkope manier voor het leggen van PVC is deze PVC kliklaminaat, zeker voor de doe-het-zelver. Een bijkomend voordeel van PVC laminaat is dat de PVC vloer gemakkelijk mee te nemen is naar een volgende woning. Dit komt omdat de klik PVC niet met lijm vastzit, maar ‘los’ ligt. Op deze manier kunt u jarenlang plezier hebben van uw PVC laminaat.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

PVC vloer houtlook

Net als voor de ‘gewone’ PVC vloer geldt ook voor de PVC kliklaminaat dat deze in veel verschillende designs te leveren is. De meest verkochte PVC kliklaminaat vloer is de houtlook. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren en motieven beschikbaar voor deze houtlook PVC kliklaminaat. Een PVC kliklaminaat vloer met houtlook is ook met veel verschillende stijlen interieur toe te passen. De neutrale en natuurlijke tinten hout geven de PVC vloer met houtlook een prachtige uitstraling.

Neem contact met ons op

Is uw interesse gewekt voor onze PVC laminaat? Neem vrijblijvend eens contact met ons op, of kom gewoon eens langs in onze grote PVC showroom. We laten u graag de verschillende mogelijkheden zien van PVC kliklaminaat. We hebben een grote collectie PVC vloeren in onze showroom en zijn u graag van dienst. Onze PVC showroom ligt in Meerkerk, tussen Gorinchem en Utrecht. Welkom!