PVC tegels

Tegels van PVC? Jawel, een PVC tegelvloer wordt inderdaad geleverd als losse PVC tegels. Deze losse PVC tegels vormen met het plaatsen van een PVC tegelvloer weer een mooi geheel. PVC tegels zijn in verschillende kleuren en designs te verkrijgen. Een PVC tegelvloer is er bijvoorbeeld in een houtlook, betonlook en tapijtlook. Maar je hebt ook PVC tegelvloeren met een motief van een stenen vloer, dus een tegel. In de showroom laat Kroon een groot assortiment PVC tegels zien.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

PVC kliktegels

Een PVC tegelvloer is er in een variant om te verlijmen op de ondergrond, maar ook in een klik variant. Deze PVC kliktegels zijn redelijk eenvoudig zelf te monteren. PVC kliktegels worden dus niet verlijmd, maar liggen ‘los’ op de afwerkvloer of gewoon over uw huidige vloer heen. Door deze PVC kliktegels is uw PVC tegelvloer ook gemakkelijk weer mee te nemen naar uw volgende woning. Of u verplaatst de PVC kliktegels naar de bovenverdieping, zodat u in de woonkamer weer de nieuwste PVC kliktegels kunt leggen. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van uw PVC tegelvloer.

Neem direct contact op

Komt u binnenkort eens langs bij ons? Wij hebben in onze showroom een grote collecte PVC kliktegels. Onze PVC showroom in Meerkerk is centraal in Nederland gelegen, direct langs de A27 tussen Gorinchem en Utrecht. U kunt ook via de contactpagina een bericht achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op rondom uw PVC tegelvloer. We informeren u graag over onze collectie PVC tegelvloeren.