PVC visgraat

De PVC vloer in visgraat is momenteel “in”. Veel verkochte PVC vloeren worden in een visgraatmotief verwerkt. Een visgraat PVC zorgt voor een stijlvol uiterlijk van uw kamer. Een visgraat vloer PVC wordt zowel in de woonkamer als in bijvoorbeeld de keuken toegepast. Maar ook het plaatsen van een PVC visgraat vloer in slaapkamers wordt veel gedaan. Wat dat betreft kan je echt alle kanten uit.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Inspiratie over visgraat vloer PVC?

Op onze website, maar ook zeker in onze PVC showroom, vindt u veel informatie en inspiratie over een PVC vloer in visgraat. Op deze pagina staan verschillende sfeerfoto’s van visgraat PVC, zodat u een goed beeld krijgt van verschillende ruimtes. Ook in onze showroom hebben we veel verschillende kleuren en formaten PVC die geschikt zijn om als visgraat vloer te verwerken. Ook het plaatsen van een visgraat PVC vloer kan door ons worden verzorgd.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over visgraat PVC? Bij Kroon hebben ze het! De enorme collectie PVC vloeren zullen u versteld doen staan. Zo’n mooi aanbod visgraat PVC vloeren vind u niet snel ergens. Wij selecteren onze PVC vloeren puur op kwaliteit. De diepe structuren die onze PVC vloeren hebben zijn uniek te noemen. Komt u gerust eens langs, zodat we samen naar onze collectie visgraat PVC kunnen kijken. Graag tot ziens!