Imitatie natuursteen van 90x90cm in Doorn

“Bij ons is de vloer geen eyecatcher, maar het puzzelstukje dat ons interieur nodig heeft om de gewenste uitstraling te bereiken.”

We hebben naar volle tevredenheid het tegelwerk mogen leveren en aanbrengen in deze woning in Doorn. De toegepaste vloertegel betreft een imitatie van natuursteen, een kalksteen, die gelegd is in een groot formaat van maar liefst 90x90cm. We laten voor deze prachtige woning graag de klant zelf aan het woord:

Wij zijn via Internet bij KROON Vloeren in Steen terecht gekomen, omdat we zochten naar een showroom met grote vloervelden, dus met een tegelpresentatie op de grond. De showroom in Meerkerk is echt groot, ziet er mooi en netjes verzorgd uit en we werden er erg goed geholpen!

Ons oog viel op deze vloer, omdat we zochten naar een stenen vloer met een warme uitstraling. Daarnaast wilden we een vloer hebben die goed te combineren is met andere materialen. Er zit een klein werkje en wat reliëf in de tegel, waardoor deze heel natuurlijk oogt. Deze vloer past integraal bij het afwerkingsniveau en de inrichting van de rest van onze woning.

De tegels zijn geplaatst door een vakman! Hij was erg enthousiast om onze vloer te mogen plaatsen. Hij heeft de vloer ook echt met uiterste precisie en bevlogenheid gelegd. Kortom: we zijn erg tevreden en genieten van het mooie resultaat!

Details project

Locatie: Doorn
Soort vloer: Vloertegels

Neem contact met ons op