Antraciet vloertegels in woonkamer en badkamer

Wilt u een antraciet vloer in uw woonkamer, keuken of andere ruimte in huis? Strakke antraciet vloertegels met een leisteenstructuur. Dat kenmerkt deze woning in Nieuw-Lekkerland en maakt het geheel tot een strak en warm geheel. De structuren die in deze tegels zitten zijn bijna net zo echt als die in leisteen zelf zitten.

Creëer rustige lijnen met een antraciet vloer in woonkamer en badkamer

De keramische tegels zorgen echter voor een praktischer geheel dan bij een natuursteen vloer. Het formaat is 60x60cm, wat rustige lijnen in het geheel geeft. Verder zijn door ons voor zowel de badkamer als het toilet de vloertegels en de wandtegels geleverd. Ook zijn deze tegels door ons aangebracht. De tegelstroken op het inbouwreservoir en om de bad ombouw zorgen voor een mooi geheel.

Ontdek de mogelijkheden

Ziet u de antraciet vloer in uw woonkamer of badkamer al voor u? Kom langs in onze tegelshowroom. We nemen daar graag de verschillende mogelijkheden met u door! U vindt de showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk, waar u van maandag tot en met zaterdag langskomt. De actuele openingstijden vindt u op onze website. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van een antraciet vloer in de woonkamer of badkamer? Wij staan u graag te woord als u belt naar 0183-354225.

Details project

Locatie: Nieuw-Lekkerland
Soort vloer: Keramische tegels

Neem contact met ons op