Tegels Dordrecht

Voor de aanschaf van tegels komt u in de omgeving van Dordrecht naar KROON Vloeren in Steen. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in stenen vloeren en tegels. In ons assortiment vindt u onder meer natuurstenen vloeren van marmer en graniet en keramische vloeren. U kunt bij ons terecht voor zowel het leveren als het plaatsen van een stenen vloer. Daarnaast adviseren de deskundige medewerkers van KROON u ook graag over de meest geschikte tegels voor uw vloer in de regio Dordrecht.

Ruime collectie tegels plaatsen we in Dordrecht

Wij hebben een ruime collectie vloertegels waar u uit kunt kiezen. Bent u in de buurt van Dordrecht op zoek naar tegels voor een moderne tegelvloer? Of wilt u liever een vloer met een landelijke uitstraling? In beide gevallen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. De vloertegels kunt u bij ons kopen in diverse kleuren en formaten. Met grote tegels lijkt een ruimte groter en wordt rust gecreëerd. Tegelvloeren zijn zeer gebruiksvriendelijk. Bewerkte tegels zijn nog praktischer in het gebruik dan tegels met een effen motief. Naast vloertegels van natuursteen en keramiek hebben wij voor u ook prachtige wandtegels in het aanbod. U vindt ongetwijfeld de tegel van uw wens bij ons!

Tegelzetter omgeving Dordrecht

U bent op zoek naar een tegelzetter in de omgeving van Dordrecht? Stop dan maar met zoeken. KROON brengt, naast het leveren van uw tegels, deze ook voor u aan. Wij hebben de juiste vakmensen tot onze beschikking, zodat we uw tegelvloer vakkundig kunnen plaatsen. Onze ervaren tegelzetters leveren de hoogste kwaliteit. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Het is tenslotte belangrijk dat de vloer die u aanschaft ook netjes geplaatst wordt. En dat is onze mannen wel toevertrouwd. Behalve het plaatsen van tegels kunnen wij ook alle andere zaken die bij een vloer komen kijken oppakken. We verwijderen bijvoorbeeld bestaande vloeren. Ook zorgen we voor het leveren en aanbrengen van vloerverwarming in de omgeving van Dordrecht. En om nog wat te noemen: het leveren en aanbrengen van een nieuwe zand-cementdekvloer is ons ook wel toevertrouwd. Een compleet aanbod dus, dat is waar KROON Vloeren in Steen voor gaat en voor staat. Wel zo gemakkelijk voor u, alles gewoon op één adres, onder één dak, met één aanspreekpunt!

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Bel ons voor meer informatie over tegels in Dordrecht

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ons telefonisch bereiken via 0183-354225. Een van onze adviseurs staat u graag te woord en beantwoord graag uw vragen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk. Meerkerk ligt langs de A27 net boven Gorinchem. Een afspraak maken is niet nodig, onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Graag tot ziens in onze showroom!

Wij plaatsen ook in: