Tegels Dordrecht

Voor de aanschaf van tegels komt u in de omgeving van Dordrecht naar KROON Vloeren in Steen. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in stenen vloeren en tegels. In ons assortiment vindt u onder meer natuurstenen vloeren van marmer en graniet en keramische vloeren. U kunt bij ons terecht voor zowel het leveren als het plaatsen van een stenen vloer. Daarnaast adviseren de deskundige medewerkers van KROON Vloeren in Steen u ook graag over de meest geschikte tegels voor uw vloer in de regio Dordrecht.

KROON Vloeren in Steen: ruime collectie tegels in de buurt van Dordrecht

KROON Vloeren in Steen heeft een ruime collectie vloertegels waar u uit kunt kiezen. Bent u in de buurt van Dordrecht op zoek naar tegels voor een moderne tegelvloer? Of wilt u liever een vloer met een landelijke uitstraling? In beide gevallen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. De vloertegels kunt u bij ons kopen in diverse kleuren en formaten. Met grote tegels lijkt een ruimte groter en wordt rust gecreëerd. Tegelvloeren zijn zeer gebruiksvriendelijk. Bewerkte tegels zijn nog praktischer in het gebruik dan tegels met een effen motief. Naast vloertegels van natuursteen en keramiek hebben wij voor u ook prachtige wandtegels in het aanbod. Ook u vindt ongetwijfeld de tegel van uw wens bij KROON Vloeren in Steen.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Bel voor meer informatie

In Dordrecht en omgeving moet u voor de mooiste tegels bij KROON Vloeren in Steen zijn. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ons telefonisch bereiken via 0183-354225. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk.

Ook interessant: