Tegels Leerdam

Bent u op zoek naar tegels voor de vloer van uw woning in de omgeving van Leerdam? Zoek dan niet verder en kom eens langs bij KROON Vloeren in Steen. Wij houden ons als bedrijf al jarenlang bezig met alles op het gebied van stenen vloeren en tegels. Van advies over de meeste geschikte tegels voor uw vloer tot het plaatsen van de tegels door ervaren tegelzetters. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor toelichting over onderhoud van de vloer en het aanleggen van vloerverwarming. Kom naar KROON Vloeren in Steen nabij Leerdam voor de aanschaf van uw tegels en profiteer van een uitstekende service.

Ruime keuze uit diverse soorten tegels in de regio Leerdam

In de regio Leerdam kunt u bij KROON Vloeren in Steen kiezen uit diverse soorten tegels. Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit keramische tegels. Of het nu gaat om keramische tegels met een industriële beton-look of een levensechte imitatie van natuursteen op keramische vloertegels. Verder vindt u bij ons ook een gevarieerd aanbod van natuursteen tegels, plavuizen en tegels met een sterke houtlook. Ook hebben wij voor u wandtegels voor uw keuken, toilet of badkamer.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Hoogwaardige kwaliteit

Voor kwalitatief hoogwaardige tegels tegen een scherpe prijs moet u in de buurt van Leerdam bij KROON Vloeren in Steen zijn. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 0183-354225. In onze showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk kunt u ook onze volledige collectie komen bekijken.

Ook interessant: