Tegels Rotterdam

KROON Vloeren in Steen is een specialist in tegels voor een stenen vloer in de buurt van Rotterdam. In onze collectie vindt u diverse soorten tegels van hoogwaardige kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Kom eens een kijkje nemen in onze overzichtelijke showroom en kies de tegel uit die volledig aan uw wensen voldoet. Weet u niet precies welke vloertegel het meest geschikt is voor uw interieur? Vraag dan onze deskundige medewerkers om advies. Na het bestellen van de tegels zorgt KROON ervoor dat de bestelling in korte tijd bij u in de regio Rotterdam wordt afgeleverd.

Plaatsen van vloertegels omgeving Rotterdam

Zoekt u een partij die naast het leveren van vloertegels ook het plaatsen hiervan verzorgt in de omgeving van Rotterdam? Dan bent u bij KROON aan het juiste adres. Het plaatsen van vloertegels in de buurt van Rotterdam is voor ons geen enkel probleem, onze ervaren tegelzetters komen graag naar u toe. Ervaren tegelzetters zeiden we, want dat is natuurlijk belangrijk. De specialisten van Kroon – zo noemen we onze vakmensen graag – zullen een mooi stukje tegelwerk afleveren voor u, daar kennen wij onze mensen te goed voor. Dus ook voor het plaatsen van uw tegelvloer in de omgeving van Rotterdam komt u gewoon naar Kroon!

Vloerverwarming onder je tegels?

Naast de aanschaf van tegels in onze grote showroom nabij Rotterdam kunt u ook terecht voor de vloerverwarming. Het leveren en aanbrengen van vloerverwarming in de omgeving van Rotterdam is voor ons geen enkel probleem. Wij leveren en plaatsen vloerverwarming door heel Nederland. U leest op onze website uitgebreide informatie over vloerverwarming. Afhankelijk van uw situatie zullen we de vloerverwarming op krimpnetten plaatsen, of deze plaatsen door middel van het infrezen van sleuven in uw bestaande dekvloer. Ook is het mogelijk dat voor uw vloerverwarming in de omgeving van Rotterdam een stadsverwamingsverdeler nodig is. Als uw woning aangesloten is op stadsverwarming dan is dit nodig om de warmte op de juiste manier in huis te halen. We adviseren u in onze ruime showroom graag over alle mogelijkheden.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Een uitgebreid assortiment aan tegels

Als u nabij Rotterdam een uitgebreid assortiment tegels zoekt kom dan naar KROON. Voor de aanschaf van tegels bent u daardoor verzekerd van een uitstekende service en kwaliteit. Ook heeft u bij ons meer dan voldoende keuzemogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tegels, waaronder:

Keramische tegels:

Een keramische tegel is een fabrieksmatig product. Een mengsel van natuurlijke producten wordt op hoge temperaturen in ovens gebakken. U lees er op onze adviespagina meer over. Je hebt keramische tegels van een industriële beton-look tot keramische tegels die op natuursteen lijken. Voor ieder wat wils.

Plavuizen:

Vroeger had je het bij een tegelvloer altijd over een plavuizen vloer. Veel mensen herkennen deze term en denken al gauw aan een kleine oranje vierkante tegel met steeds dezelfde print. Inmiddels is een keramische tegel, want zo heten plavuizen tegenwoordig, een heel ander product. Kwalitatief erg goed en een bijna oneindige mogelijkheid aan tinten, structuren en formaten.

Houtlook tegels:

Een houtlook tegel is een keramische vloertegels met een print van houtlook. Deze houtlook tegels zijn nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Het tegelformaat is langwerpig, zodat ook dat meewerkt voor de uitstraling van een echte houten vloer.

Natuursteen tegels:

Er zijn verschillende soorten natuursteen tegels te krijgen, zoals marmer, leisteen, hardsteen of graniet. Een natuursteen tegel is op verschillende manier te bewerken, waardoor je met zelfde steen weer een hele andere uitstraling krijgt bij een andere bewerking. Over heel de wereld wordt natuursteen gewonnen en bewerkt tot eindproduct. Je haalt met een natuursteen tegel dus een uniek stukje natuur in huis!

Voor meer informatie over onze tegels en diensten kunt u telefonisch contact opnemen met KROON Vloeren in Steen via 0183-354225. Of gewoon vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom, die vindt u aan de Energieweg 8c in Meerkerk. Welkom!

Locaties waar wij ook tegels leveren: