Tegels Utrecht

Nieuwe tegels nodig? Wij leveren en plaatsen allerlei soorten vloertegels in Utrecht en omgeving.  Wij hebben een uniek en compleet aanbod van vloertegels en wandtegels dat u nergens anders in de regio aantreft. Onze tegelshowroom vindt u in Meerkerk. Meerkerk ligt centraal in Nederland, langs de A27 tussen Utrecht en Gorinchem. In de showroom kunt u alle vloertegels uit onze collectie met eigen ogen komen bekijken. Onze adviseurs denken graag met u mee over de ideale vloertegel voor uw interieur. Bij KROON nabij Utrecht weet u zeker dat u zult slagen in uw zoektocht naar tegels voor een stenen vloer.

Plaatsen van vloertegels in Utrecht

Wij kunnen u ook van dienst zijn met de aanleg van de vloer. Onze deskundige tegelzetters hebben alle kennis en ervaring in huis om een vloer snel en zorgvuldig te plaatsen. Het plaatsen van vloertegels verzorgen wij ook in Utrecht en omgeving. Naast het plaatsen van de vloer kunt u bij ons ook terecht voor andere zaken rondom de vloer. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook de vloerverwarming voor u in de omgeving van Utrecht. Vloerverwarming en tegels zijn de beste combinatie die u kunt bedenken waarmee u dan ook het beste rendement behaalt. Het plaatsen van vloerverwarming kan op verschillende manieren gebeuren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het infrezen van de vloerverwarming of door deze te plaatsen op gegalvaniseerde krimpnetten. U leest er mee over op onze website, maar we informeren u er ook graag over in onze showroom.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen
  • Keramische tegels en natuursteen tegels in Utrecht

    Het aanbod van KROON Vloeren in Steen met haar showroom vlakbij Utrecht bestaat uit zowel keramische tegels als natuursteen tegels. Keramische tegels worden in een fabriek gemaakt door middel van een bakproces in een oven. De basiselementen voor een keramische tegel zijn klei en zand. Een keramische tegel is een hard en slijtvast product, praktisch voor het dagelijkse gebruik. Naast deze keramische tegels treft u bij ons in de regio Utrecht ook natuursteen tegels aan. Natuursteen tegels worden gewonnen uit de natuur. Hierdoor hebben natuursteen tegels ook verschillende aandachtspunten in het gebruik. Zo zijn er natuursteen tegels die kalk bevatten, waardoor ze gevoelig zijn voor zuren en krassen. De uitstraling van elke natuursteen tegel is daarentegen weer uniek te noemen. Elke tegel is weer anders, elke tegel is uniek. In onze showroom in Meerkerk nabij Utrecht laten we u graag de verschillende mogelijkheden zien.

    Locaties waar wij ook tegels leveren: