Tegelvloer houtlook

Een tegelvloer met houtlook schaft u het beste aan bij een specialist als KROON Vloeren in Steen. Wij zijn een bedrijf waar u terechtkunt voor alles op het gebied van tegelvloeren. Van het plaatsen van een tegelvloer tot advies over de meest geschikte tegels voor uw badkamer of keuken. Alle tegels uit ons assortiment zijn van een hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast staan wij bekend om een zeer snelle levering. Voor een houtlook tegelvloer komt u dus naar KROON Vloeren in Steen.

Tegelvloer met houtlook: nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer

KROON Vloeren in Steen kan u uitstekend van dienst zijn als u op zoek bent naar een tegelvloer met een houtlook. Onze tegelvloeren met houtlook zijn nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Het zijn gebakken keramische tegels die door moderne technologieën een houten uitstraling hebben gekregen. Een tegelvloer met houtlook heeft diverse voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Ten eerste slijt een keramische vloer minder en hoeft het niet gelakt te worden. Daardoor is een vloer met stenen tegels gebruiksvriendelijker dan een houten vloer. Verder is het aanleggen van vloerwarming bij een keramische vloer eenvoudiger dan bij een houten vloer.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Kom de tegels bekijken in de showroom

Heeft u interesse in een houtlook tegelvloer? Kom dan naar de showroom van KROON Vloeren in Steen om de houtlook tegels te bekijken. Onze showroom is gelegen aan de Energieweg 8c in Meerkerk. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 0183-354225.

Ook interessant: