Vloertegels Alblasserdam

Vloertegels schaft u in de regio Alblasserdam aan bij KROON Vloeren in Steen. Wij houden ons bezig met stenen vloeren en tegels en zijn gespecialiseerd in advies, levering en plaatsing van deze producten. Bij ons kunt u terecht voor het complete pakket. Onze uitgebreide collectie bestaat onder meer uit natuurstenen tegels, keramische tegels en houtlook tegels. Wij staan bekend om onze uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als u nieuwe vloertegels nodig heeft in de omgeving van Alblasserdam moet u bij KROON Vloeren in Steen zijn.

Kom de vloertegels bekijken in een showroom nabij Alblasserdam

KROON Vloeren in Steen heeft nabij Alblasserdam een showroom waar u de verschillende vloertegels kunt komen bekijken. De keramische tegels zijn bij ons verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Zowel voor een landelijke als voor een klassieke of moderne tegelvloer kunnen wij u aan de juiste tegels helpen. Natuursteen is er in verscheidene soorten en deze hebben allemaal een eigen afwerking en uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan leisteen, marmer, graniet of hardsteen. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de eigenschappen en mogelijkheden van natuurstenen tegels. Behalve vloertegels vindt u in ons aanbod ook wandtegels voor bij u in de badkamer, keuken of in het toilet.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Houd de aanbiedingen in de gaten

In de buurt van Alblasserdam komt u voor vloertegels naar KROON Vloeren in Steen. Houd onze aanbiedingen in de gaten en profiteer van extra voordelige prijzen! Heeft u vragen voor ons? Dan belt u even naar 0183-354225.

Ook interessant: