Vloertegels Culemborg

Kom voor mooie en unieke vloertegels in de omgeving van Culemborg langs bij KROON Vloeren in Steen. In onze grote showroom in Meerkerk treft u een uitgebreid aanbod aan van vloertegels en wandtegels. Gaat u de badkamer verbouwen? Of heeft de woonkamer of keuken een opknapbeurt nodig? Loop dan eens bij ons binnen om inspiratie op te doen. In onze showroom nabij Culemborg kunt u de deskundige adviseurs van KROON om advies vragen over de meest geschikte tegels voor uw interieur. Want vloertegels hebben ze er meer dan genoeg. U zult versteld staan van de grote en afwisselende collectie tegels!

Een diverse collectie vloertegels in de regio Culemborg

In de buurt van Culemborg kunt u bij KROON kiezen uit verschillende soorten vloertegels en wandtegels. Het grootste deel van onze tegelcollectie bestaat uit keramische tegels of plavuizen. En dan hebben we van keramische tegels die op natuursteen lijken tot keramische tegels met een industriële beton-look. Ook vindt u bij KROON Vloeren in Steen een afwisselend assortiment van tegels met een houtlook, ook wel keramisch parket genoemd. Verder heeft KROON Vloeren in Steen ook een collectie met natuursteen tegels. In natuursteen tegels heb je bijvoorbeeld soorten als marmer, hardsteen of graniet. Van deze soorten zijn weer verschillende mogelijkheden en afwerkingen te zien in onze showroom. Naast dit alles treft u er ook een ruime collectie wandtegels aan, voor badkamer, keuken of toilet. Zoveel keus dat het niet mogelijk is om hier niet te slagen.

Aanschaf en aanleg van vloertegels nabij Culemborg

In de buurt van Culemborg heeft KROON op het tegelgebied voor iedereen wel wat. In de showroom in Meerkerk, vlakbij Culemborg, kunt u de tegels van uw wens uitzoeken en gebruik maken van onze service die we bieden rondom het plaatsen van de vloer. Als u ervan verzekerd wilt zijn dat de tegels goed worden gelegd, dan adviseren wij u om uw tegels te laten plaatsen door onze vakbekwame tegelzetters. Zij beschikken over de kennis en ervaring om uw vloertegels netjes te kunnen verwerken. Door onze veelal jarenlange samenwerking weten we wie we bij u langs sturen en wat voor werk ze bij u achterlaten. Onze vakmensen weten wat ze doen en zullen een keurig stukje werk achterlaten, die vaste overtuiging hebben we! Op de laatste dag dat onze tegelzetter aan uw vloer werkt wordt deze ook met een mooie bijpassende voeg afgewerkt. Het voegen van tegels is een belangrijke klus, een voeg doet ontzettend veel met een tegel. Maar daarover heeft u dan al lang meer gehoord in onze showroom, daar nemen we alles van A tot Z vooraf met u door.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Kom naar onze showroom nabij Culemborg

In onze showroom in de omgeving van Culemborg kunt u de hele collectie vloertegels en wandtegels van ons in alle rust bekijken. U bent binnen onze ruime openingstijden van harte welkom. Heeft u vragen over onze producten en diensten en neemt u liever eerst telefonisch contact met ons op? Dat kan via ons telefoonnummer 0183-354225. Voor een bezoek aan onze showroom hoeft u overigens niet eerst te bellen hoor. U kunt vrijblijvend langs komen, de deur staat altijd voor u open.

Ook interessant: