Vloertegels Culemborg

Kom voor mooie en unieke vloertegels in de omgeving van Culemborg langs bij KROON Vloeren in Steen. In onze grote showroom in Meerkerk treft u een uitgebreid aanbod aan van vloertegels en wandtegels. Gaat u de badkamer verbouwen? Of heeft de keuken een opknapbeurt nodig? Loop dan eens bij ons binnen om inspiratie op te doen. In onze showroom nabij Culemborg kunt u de deskundige medewerkers van KROON Vloeren in Steen om advies vragen over de meest geschikte vloertegels voor uw interieur.

Een diverse collectie vloertegels bij KROON Vloeren in Steen in de regio Culemborg

In de regio Culemborg heeft u bij KROON Vloeren in Steen de mogelijkheid om te kiezen uit een diverse collectie vloertegels. Of nu op zoek bent naar keramische tegels met een houtlook of naar marmeren tegels voor een natuurstenen vloer, wij zijn u graag van dienst. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de aanleg van de tegelvloer. Alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is, hebben wij in huis.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Kom naar de showroom

In onze showroom in de omgeving van Culemborg kunt u alle vloertegels van KROON Vloeren in Steen in alle rust komen bekijken. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend tussen 8.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Dan neemt u telefonisch contact met ons op via 0183-354225. Wij bevelen het ook aan om onze aanbiedingen scherp in de gaten te houden.

Ook interessant: