Vloertegels Den Bosch

KROON Vloeren in Steen is specialist in vloertegels die haar tegels door heel Nederland levert en plaatst. De grote tegelshowroom met veel keuze ligt in de buurt van Den Bosch. Deze centrale ligging van onze showroom nabij Den Bosch geeft u de mogelijkheid om dicht bij huis u te oriënteren op een nieuwe tegelvloer. Bij ons kunt u namelijk uitstekend terecht voor alles wat met tegelvloeren te maken heeft. Door de grote collectie en de centrale ligging van onze showroom is een bezoek aan onze showroom nabij Den Bosch zeker de moeite waard. Voor vloertegels van hoogwaardige kwaliteit komt u daarom in de regio Den Bosch naar KROON Vloeren in Steen.

Uitgebreide collectie tegels in de showroom nabij Den Bosch

We vertelde u al dat als u nabij Den Bosch een uitgebreide collectie tegels zoekt u daarvoor naar KROON komt. Voor de aanschaf van vloertegels bent u bij ons verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Ook heeft u bij ons veel keuzemogelijkheden vanwege onze uitgebreide collectie. Ons assortiment aan tegels bevat onder meer:

  • Keramische tegels: tegels van hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in verschillende kleuren en formaten;
  • Houtlook tegels: een tegelvloer met een houtmotief is door moderne technologieën bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer;
  • Plavuizen: onze ‘nieuwe’ plavuizen zijn keramische vloertegels met de uitstraling van ouderwetse plavuizen;
  • Natuursteen tegels: met natuursteen tegels creëert u een unieke tegelvloer van bijvoorbeeld graniet, leisteen, hardsteen of marmer.

Plaatsen van vloertegels in Den Bosch

U kunt er ook voor kiezen om uw vloertegels te laten plaatsen door onze deskundige tegelzetters. Want ook in de omgeving van Den Bosch plaatsen wij uw vloertegels. Dan weet u trouwens ook zeker dat het op een goede manier gebeurt. Wij hebben namelijk de juiste vakmensen tot onze beschikking die jarenlange ervaring hebben. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het plaatsen van de vloer kunnen wij bijvoorbeeld ook bestaande vloertegels verwijderen en een nieuwe vloerverwarming leveren en aanbrengen. Alles rondom uw vloer in één hand, wel zo handig toch?  Voor het plaatsen van vloertegels in de omgeving van Den Bosch gaat u dus gewoon naar Kroon!

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Unieke vloertegels in verschillende soorten en maten

Nabij Den Bosch vindt u een uniek aanbod vloertegels in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor keramische tegels met een industriële beton-look. Deze tegels geven de vloer een moderne uitstraling. Houdt u meer van een landelijke tegelvloer? Ook daar hebben wij veel verschillende mogelijkheden voor. Wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige imitaties van Belgisch Hardsteen? We hebben ze in verschillende formaten. Liever een vloer van natuursteen? Ook in marmer, leisteen of graniet hebben we voldoende keus. Natuurstenen vloeren hebben allemaal verschillende eigenschappen en mogelijkheden en het is van belang dat u daar goed van op de hoogte bent. Daarom adviseren de vakbekwame medewerkers van KROON Vloeren in Steen u graag over de meest geschikte vloertegels voor uw woning in de omgeving van Den Bosch. Dat kan in onze showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk of via de telefoon: 0183-354225.

Locaties waar wij ook tegels leveren: