Vloertegels Gouda

Met de vloertegels van KROON Vloeren in Steen kunt u in de omgeving van Gouda een unieke tegelvloer creëren. Bij ons heeft u een ruime keus aan verschillende soorten tegels. Wat dacht u bijvoorbeeld van keramische tegels met een industriële beton-look voor een moderne uitstraling? Of geeft u de voorkeur aan tegels van natuursteen? In beide gevallen kunt u uitstekend bij ons terecht. Alle tegels uit ons assortiment zijn van een hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Voor de aanschaf van vloertegels moet u in de buurt van Gouda bij KROON zijn.

Vloertegels in de nieuwste trend voor in Gouda

Bij onze showroom in de buurt van Gouda vindt u ongetwijfeld de vloertegels van uw wens. Bestel de tegels in onze showroom in Meerkerk en profiteer van een uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat de vloertegels bij u thuis worden afgeleverd. U vindt bij ons steeds de nieuwste trends. Op het gebied van vloertegels zijn er momenteel verschillende trends. Erg populair zijn de houtlook tegels en de betonlook tegels. Vooral als ze in een groot formaat beschikbaar zijn. Vloertegels van 60x60cm waren eerst groot, maar inmiddels is dat ‘klein’. Het formaat 80x80cm bijvoorbeeld is inmiddels meer standaard dan uitzondering. Ook zijn vloertegels met een Belgisch Hardsteen look blijvend populair. In onze showroom hebben we voor u de mooiste soorten liggen, we laten ze uitgebreid zien. In de showroom zijn een heel aantal vloervelden gevuld met allerlei soorten en maten van deze Belgisch Hardsteen look. We lopen ze graag met u langs.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Plaatsen van vloertegels in Gouda

Wij kunnen u ook helpen bij het plaatsen van de aangeschafte tegels. Onze deskundige tegelzetters plaatsen de vloertegels ook in de omgeving van Gouda. Ze hebben kennis en ervaring in huis om de vloertegels op een nette manier te plaatsen. Behalve voor het plaatsen van de vloertegels kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het leveren en aanbrengen van de vloerverwarming. Vloerverwarming en tegels zijn de beste combinatie als u kijkt naar het rendement wat behaalt kan worden. Vloerverwarming kan op verschillende manieren geplaatst worden. Plaatsing kan bijvoorbeeld door middel van het infrezen van de vloerverwarming in de bestaande dekvloer of door deze te plaatsen op gegalvaniseerde krimpnetten. U kunt er meer over op onze website, maar we informeren u er ook graag over in onze showroom.

Kom vrijblijvend eens naar onze tegelshowroom nabij Gouda

Heeft u nog vragen over de vloertegels en diensten van KROON Vloeren in Steen in de regio Gouda? Dan kunt u deze via het nummer 0183-354225 telefonisch stellen aan onze adviseurs. Brengt u liever een bezoek aan onze showroom? Onze showroom vindt u in Meerkerk, langs de A27 tussen Gorinchem en Utrecht. U bent er van harte welkom, we werken zonder afspraak, dus stap gerust eens binnen. U zult versteld staan van het ruime en unieke aanbod tegels in de regio. Zo veel en zo actueel zult u ze niet snel elders vinden. Graag tot ziens!

 

Wij plaatsen ook in: