Vloertegels Houten

Voor het aanschaffen van vloertegels moet u in de regio Houten bij KROON Vloeren in Steen zijn. Wij zijn een specialist in stenen vloeren en in onze collectie vindt u onder andere keramische vloeren en natuurstenen vloeren van graniet en marmer. Bij ons kunt u terecht voor de levering en het laten plaatsen van een stenen vloer. Daarnaast geven de deskundige medewerkers van KROON Vloeren in Steen u ook graag advies over de ideale vloertegels voor de vloer van uw woning in de buurt van Houten.

Een uitgebreid assortiment vloertegels bij KROON Vloeren in Steen in de regio Houten

Bij KROON Vloeren in Steen kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan vloertegels. Bent u in de omgeving van Houten op zoek naar vloertegels voor een vloer met een landelijke uitstraling? Of wilt u liever moderne vloertegels? In beide gevallen bent u bij ons helemaal op de goede plek. De tegels zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Tegelvloeren zijn erg eenvoudig in het gebruik. Bewerkte vloertegels zijn nog gebruiksvriendelijker dan effen vloertegels. Naast tegels van keramiek en natuursteen hebben wij in ons aanbod ook mooie wandtegels.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Neem bij vragen telefonisch contact op

Ook u vindt bij KROON Vloeren in Steen nabij Houten ongetwijfeld de vloertegels van uw wens. Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan telefonisch contact op via 0183-354225. Wij nodigen u ook van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk.

Ook interessant: