Vloertegels Houten

Voor het aanschaffen van vloertegels moet u in de regio Houten bij KROON Vloeren in Steen zijn. Wij zijn specialist in stenen vloeren en in onze collectie vindt u onder andere keramische vloeren en natuurstenen vloeren van graniet en marmer. Een collectie die actueel is, die we blijvend vernieuwen. We lopen namelijk graag voorop als het gaat om ontwikkelingen en trends. Bij ons kunt u naast de levering van tegels ook terecht voor het laten plaatsen van een stenen vloer. Daarnaast geven de deskundige medewerkers van KROON Vloeren in Steen u ook graag advies over de ideale vloertegels voor de vloer van uw woning in de buurt van Houten.

Een uitgebreid assortiment vloertegels in Houten

Bij KROON Vloeren in Steen kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan vloertegels. Bent u in de omgeving van Houten op zoek naar vloertegels voor een vloer met een landelijke uitstraling? Of wilt u liever moderne vloertegels? In beide gevallen bent u bij ons helemaal op de goede plek. De tegels zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Tegelvloeren zijn erg eenvoudig in het gebruik. Bewerkte vloertegels zijn nog gebruiksvriendelijker dan effen vloertegels. Naast tegels van keramiek en natuursteen hebben wij in ons aanbod ook mooie wandtegels.

Verschillende soorten vloertegels

In de omgeving van Houten vindt u vloertegels in verschillende soorten en formaten bij KROON. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten tegels die ieder weer geschikt zijn voor een eigen uitstraling. Zo vindt u bij ons vloeren met een landelijke, klassieke of juist een moderne uitstraling. Onze collectie is samen te vatten in:

  • Keramische tegels

Tegels van hoogwaardige kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en designs. Met de aanschaf van een keramische tegel koopt u een sterk en degelijk product voor in uw huis.

  • Houtlook tegels

Door de nieuwste technologieën is een houtlook tegelvloer eigenlijk niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Houtlook tegels hebben een warme tint en laten zich uitstekend combineren met vloerverwarming.

  • Plavuizen

Een mooi en praktisch product, te koop in verschillende formaten, stijlen en kleuren. Onze collectie bevat een groot deel aan deze look van ouderwetse plavuizen wat eigenlijk gewoon keramische vloertegels zijn.

  • Natuursteen tegels

Een unieke tegelvloer van graniet, leisteen, hardsteen of marmer, dat zijn onze natuursteen tegels. Uniek, want elke tegel is een uniek stukje uit de natuur wat u in uw huis haalt.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Neem bij vragen telefonisch contact op

Ook u vindt bij KROON ongetwijfeld de vloertegels van uw wens. Woont u in Houten en heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan telefonisch contact op via 0183-354225. Wij nodigen u ook van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk. Een bezoek aan onze showroom zal u versteld laten staan van onze ruime en actuele collectie tegels. Steeds vernieuwend, steeds de laatste trends. We nemen ze graag met u door!

Wij plaatsen ook in: