Vloertegels IJsselstein

Als u op zoek bent naar vloertegels voor uw woning in de regio IJsselstein, dan is KROON Vloeren in Steen u graag van dienst. Wij zijn een showroom die gespecialiseerd is in alles op het gebied van stenen vloeren en tegels. Onze showroom staat in Meerkerk, langs de A27 tussen Utrecht en Gorinchem. Bij onze deskundige specialisten kunt u uitstekend terecht voor advies over de ideale tegels voor uw vloer en onze ervaren tegelzetters kunnen de tegels van uw wens vervolgens snel en uiterst secuur plaatsen. Ook kunnen we u helpen met het onderhoud van een tegelvloer. Voor de aanschaf van vloertegels in de buurt van Ijsselsteijn moet u bij KROON Vloeren in Steen zijn.

Keuze uit verschillende soorten vloertegels in de buurt van IJsselstein

In de buurt van IJsselstein kunt u bij KROON kiezen uit verschillende soorten vloertegels. Het grootste gedeelte van onze collectie bestaat uit keramische tegels. Van keramische tegels die op natuursteen lijken tot keramische tegels met een industriële beton-look. Daarnaast vindt u bij KROON Vloeren in Steen ook een divers assortiment aan tegels met een houtlook oftewel keramisch parket. Verder beschikt KROON Vloeren in Steen over een collectie natuursteen tegels. Natuursteen tegels zoals bijvoorbeeld marmer, graniet of hardsteen. Er zijn verschillende mogelijkheden en afwerkingen te zien in de showroom. Heeft u wandtegels voor uw badkamer, toilet of keuken nodig? Ook wandtegels vindt u in ons aanbod. U voelt het al aan: wij hebben een compleet aanbod, voor ieder wat wils!

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Tegelzetter omgeving IJsselstein

Zoekt u een tegelzetter in de omgeving van IJsselstein? KROON heeft de juiste vakmensen tot haar beschikking om uw tegels goed en vakkundig te plaatsen. Het is tenslotte belangrijk dat de vloer die u aanschaft er ook netjes in komt. Ook is de voegkleur erg bepalend voor de tegel. We hebben in onze showroom verschillende voegkleuren liggen die we bij de tegels kunnen laten zien. Zo vormt alles een mooi geheel als we na het plaatsen van de vloer de vloertegels ook voegen. Naast het plaatsen van tegels bieden wij ook alle overige zaken rondom uw vloer aan. Zoals bijvoorbeeld het verwijderen van de bestaand vloer, het leveren en aanbrengen van vloerverwarming en het leveren en aanbrengen van een zand-cementdekvloer. Een compleet aanbod dus, om u te ontzorgen voor alles met betrekking tot uw nieuwe tegelvloer!

Hoge kwaliteit

Voor vloertegels van een hoge kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs komt u in de omgeving van IJsselstein naar KROON. Daar staat een grote en overzichtelijke showroom met alles op het gebied van tegels. Onze specialisten vertellen u graag meer over onze producten en diensten. Wilt u liever eerst telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook! Neemt u gerust contact met ons op, ons telefoonnummer is 0183-354225. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon al onze tegels komen bekijken in onze showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk. We werken zonder afspraak, u mag dus gewoon vrijblijvend binnenlopen. We zijn u graag van dienst, welkom!

Wij leveren ook aan: