Vloertegels IJsselstein

Als u op zoek bent naar vloertegels voor uw woning in de regio IJsselstein, dan is KROON Vloeren in Steen u graag van dienst. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles op het gebied van stenen vloeren en tegels. Bij onze deskundige medewerkers kunt u uitstekend terecht voor advies over de ideale tegels voor uw vloer en onze ervaren tegelzetters kunnen de tegels van uw wens vervolgens snel en uiterst secuur plaatsen. Ook kunnen we u helpen met het onderhoud van een tegelvloer. Voor de aanschaf van vloertegels moet u nabij IJsselstein bij KROON Vloeren in Steen zijn.

Keuze uit verschillende soorten vloertegels in de buurt van IJsselstein

In de buurt van IJsselstein kunt u bij KROON Vloeren in Steen kiezen uit verschillende soorten vloertegels. Het grootste gedeelte van onze collectie bestaat uit keramische tegels. Van keramische tegels die op natuursteen lijken tot keramische tegels met een industriële beton-look. Daarnaast vindt u bij KROON Vloeren in Steen ook een divers assortiment aan plavuizen, natuursteen tegels en tegels met een houtlook. Heeft u wandtegels voor uw badkamer, toilet of keuken nodig? Ook die hebben wij in ons aanbod.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Voor vloertegels van een hoge kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs komt u in de omgeving van IJsselstein naar KROON Vloeren in Steen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze producten en diensten als u even belt naar 0183-354225. U kunt al onze tegels ook komen bekijken in de showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk.

Ook interessant: