Vloertegels Leerdam

KROON Vloeren in Steen is gespecialiseerd in vloertegels voor een stenen vloer in de regio Leerdam. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tegels van een hoge kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs. Kom eens langs in onze overzichtelijke showroom en kies de vloer- of wandtegel van uw wens. Als u niet weet welke tegel het beste past in uw interieur helpen onze adviseurs u graag met een deskundig advies. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, zorgt KROON ervoor dat de vloertegels bij u in Leerdam of omgeving worden bezorgd.

Plaatsen van tegels en vloerverwarming in de omgeving van Leerdam

Naast het leveren van onze tegels in de omgeving van Leerdam kunnen wij u ook van dienst zijn met het plaatsen hiervan. De vakbekwame tegelzetters die we hebben, hebben de kennis en kunde in huis om uw vloer op een nette manier te plaatsen. U begrijpt dat het van belang is dat daarvoor de juiste vakmensen komen. Een nette strakke vloer plaatsen is niet voor iedere tegelzetter weggelegd. Kroon heeft hiervoor de juiste specialisten in huis. Naast het plaatsen van de vloer bent u bij ons ook op de goede plaats voor advies over vloeronderhoud, maar bijvoorbeeld ook voor het aanleggen van vloerverwarming in de omgeving van Leerdam. Het leveren en plaatsen van vloerverwarming kan op verschillende manieren gebeuren. Dit hangt af van de situatie in uw woning. Een vloerverwarming kan je bijvoorbeeld plaatsen op krimpnetten of door deze in te frezen in de bestaande dekvloer. Bij KROON helpen we u graag verder met alle zaken die er komen kijken tijdens en na de aanschaf van een nieuwe tegelvloer.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Voortreffelijke service

In de buurt van Leerdam bent u bij KROON bij de aanschaf van vloertegels verzekerd van een voortreffelijke service. Daarnaast heeft u bij ons meer dan genoeg keuzemogelijkheden. In onze ruime collectie vindt u onder meer:

  • Tegels van natuursteen

U kiest bijvoorbeeld uit een tegelvloer van graniet, leisteen, hardsteen of marmer. We hebben ze in verschillende afwerkingen, kleuren en formaten.

  • Keramische tegels

Een ruime sortering van gebakken tegels met een natuurstenen uitstraling tot industriële beton-look tegels.

  • Houtlook tegels

Keramische vloertegels met een motief van hout die nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. In vele kleuren, maten en designs.

  • Plavuizen

Dit zijn keramische tegels met de look van oude plavuizen. Ook daarin hebben we een ruime collectie met oneindig veel mogelijkheden.

Bezoek onze showroom in de buurt van Leerdam

Heeft u nog vragen over onze vloertegels of de diensten van KROON? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 0183-354225. Een bezoek aan onze grote showroom is ook zeker de moeite waard. U kunt vrijblijvend binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. Onze adviseurs staan klaar om u verder te helpen. Onze showroom is gelegen aan de Energieweg 8c in Meerkerk. Zien we u binnenkort in de showroom?

Wij leveren ook aan: