Vloertegels Oosterhout

Heeft u vloertegels nodig voor het aanleggen van een nieuwe vloer in de regio Oosterhout? Dan komt u naar KROON Vloeren in Steen. Wij hebben een complete en unieke collectie van vloertegels en wandtegels die u in de regio nergens anders aan zult treffen. Onze showroom is centraal in Nederland gelegen in Meerkerk, tussen Gorinchem en Utrecht. In de showroom kunt u met eigen ogen de diverse vloertegels en wandtegels uit ons assortiment komen bekijken. Wij geven u graag advies over de meest geschikte vloertegel voor uw interieur. Dus als u in de omgeving van Oosterhout woont en nieuwe vloertegels of wandtegels nodig heeft, moet u bij KROON zijn.

 

Kwalitatief hoogwaardige vloertegels tegen een scherpe prijs nabij Oosterhout

Bij KROON nabij Oosterhout kunt u uitstekend terecht voor de aanschaf van kwalitatief hoogwaardige vloertegels tegen een scherpe prijs. Voor alle producten geldt dat alleen de hoogste kwaliteit voor ons voldoende is. Doordat wij onze tegels rechtstreeks bij de fabrieken afnemen en deze dus zelf importeren kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren. Verder hebben we naast onze showroom ook een tegeloutlet met grote partijen vloertegels en wandtegels die we veelal speciaal hiervoor inkopen. Al deze tegels zijn dan ook direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard betreft dit een steeds wisselende collectie, maar we zorgen altijd voor items van de laatste trends. Zo hebben we partijen staan met grootformaat houtlook tegels en grootformaat betonlook tegels. Dus ook voor grote en actuele partijen tegels tegen scherpe prijzen in de regio Oosterhout moet u bij Kroon in Meerkerk zijn!

 

Ook voor het plaatsen van tegels in de omgeving van Oosterhout

Naast het leveren van onze tegels kunnen wij u ook van dienst zijn met het aanleggen hiervan. Onze vakbekwame tegelzetters hebben alle kennis en kunde in huis om uw vloer secuur en in korte tijd te plaatsen. Het is daarbij belangrijk dat daarvoor de juiste vakmensen komen, zorgen voor een nette strakke vloer is niet voor iedere tegelzetter weggelegd. KROON heeft hiervoor de juiste specialisten in huis. Verder bent u bij ons ook helemaal op de goede plek voor toelichting over vloeronderhoud en bijvoorbeeld ook voor het aanleggen van vloerverwarming. De aanleg van vloerverwarming kan op verschillende manieren gebeuren, wat weer afhangt van de situatie ter plaatse. Zo kan je vloerverwarming plaatsen op krimpnetten of deze infrezen in de bestaande dekvloer. We helpen u graag verder met alles wat er komt kijken na de aanschaf van onze tegels.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Hoe neem ik contact op over jullie tegels in de regio Oosterhout?

Als u nog vragen heeft over onze producten of diensten kunt u telefonisch contact opnemen via 0183-354225. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die we bieden. Komt u liever bij ons langs? U bent daarvoor van harte welkom in onze showroom nabij Oosterhout. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt vrijblijvend langskomen, onze specialisten helpen u graag verder bij de keuze van de juiste tegelvloer!

 

Locaties waar wij ook leveren: