Vloertegels Papendrecht

Voor de aanschaf van vloertegels komt u naar KROON Vloeren in Steen nabij Papendrecht. Wij houden ons al jarenlang bezig met stenen vloeren en tegels. Als specialist in advisering, levering en plaatsing kunt u bij ons terecht voor het volledige pakket. Ons ruime aanbod bestaat onder andere uit keramische tegels, houtlook tegels en tegels van natuursteen. Wij staan bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding en onze voortreffelijke service. Bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk bent u helemaal op de goede plek als u in de omgeving van Papendrecht nieuwe vloertegels nodig heeft.

KROON Vloeren in Steen: vloertegels van hoge kwaliteit in de buurt van Papendrecht

In de buurt van Papendrecht heeft KROON Vloeren in Steen een showroom waar u onze vloertegels met eigen ogen kunt bekijken. Keramische tegels hebben wij in verschillende kleuren en formaten. Zowel voor een moderne als voor een klassieke of landelijke tegelvloer kunnen wij u aan de ideale tegel helpen. Natuursteen is er in diverse variëteiten en deze hebben stuk voor stuk een eigen uitstraling en afwerking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor graniet, marmer, hardsteen of leisteen. Onze vakbekwame medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en eigenschappen van natuursteen. Naast vloertegels vindt u in ons assortiment ook wandtegels voor uw toilet, keuken of badkamer.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Profiteer van onze aanbiedingen

In de regio Papendrecht moet u voor vloertegels bij KROON Vloeren in Steen zijn. U kunt profiteren van extra voordelige prijzen als u gebruik maakt van onze aanbiedingen. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ons telefonisch bereiken via 0183-354225.

Ook interessant: