Vloertegels Papendrecht

Voor de aanschaf van vloertegels voor in uw woning in Papendrecht komt u naar KROON Vloeren in Steen. Wij houden ons al jarenlang bezig met stenen vloeren en tegels. Als specialist in advisering, levering en plaatsing kunt u bij ons terecht voor het volledige pakket. Ons ruime aanbod bestaat onder andere uit keramische tegels, houtlook tegels en natuursteen tegels. Wij staan bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding en onze voortreffelijke service. Bij KROON in Meerkerk bent u helemaal op de goede plek als u in de omgeving van Papendrecht nieuwe vloertegels nodig heeft.

Plaatsen van vloertegels in Papendrecht

De showroom van KROON is vlakbij Papendrecht, waar u de tegels van uw wens kunt uitzoeken. Maar naast de aanschaf van tegels kunt u bij ons ook gebruik maken van onze service die we bieden voor het plaatsen van de tegels. Onze tegelzetters zijn echte vakmensen en zullen een mooi stuk werk achterlaten bij u. Onze tegelzetters beschikken over de juiste kennis en hebben jarenlange ervaring om uw vloertegels goed te kunnen plaatsen. Onze vakmensen verstaan hun vak en weten waar ze mee bezig zijn. Na het plaatsen van de tegels worden deze uiteraard ook nog gevoegd. Het voegen van tegels is belangrijk, zowel de voegbreedte als de voegkleur doen veel met het beeld van de vloer. In onze showroom adviseren wij u daar al over, maar dan zult u zien wat we bedoelden. Zo werken we alles keurig af, om u te laten genieten van uw nieuwe tegelvloer in de buurt van Papendrecht.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Vloertegels van hoge kwaliteit nabij Papendrecht

Keramische tegels hebben wij in verschillende designs, kleuren en formaten. Zowel voor een moderne als voor een klassieke of landelijke tegelvloer kunnen wij u aan de ideale tegel helpen. Natuursteen is er in diverse variëteiten en deze hebben stuk voor stuk een eigen uitstraling en afwerking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor graniet, marmer, hardsteen of leisteen. In de buurt van Papendrecht heeft KROON een showroom waar u onze vloertegels met eigen ogen kunt bekijken. Onze vakbekwame adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden en eigenschappen van bijvoorbeeld natuursteen. Naast vloertegels vindt u in ons assortiment ook wandtegels voor uw toilet, keuken of badkamer.

Maak gebruik van onze showroom nabij Papendrecht

In Meerkerk staat een grote en overzichtelijk showroom, maar een groot deel van de collectie op de vloer gepresenteerd is. Dat is tenslotte de plaats waar een vloertegel hoort. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom. U mag gewoon vrijblijvend binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. Er is altijd een adviseur voor u beschikbaar om u verder te kunnen helpen en te adviseren. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0183-354225. Graag tot horens of tot ziens!

 Wij leveren ook in: