Vloertegels Sliedrecht

U vindt ongetwijfeld de vloertegels van uw wens bij KROON Vloeren in Steen die een grote showroom heeft in de buurt van Sliedrecht. Wij hebben een ruime collectie met zowel tegels voor natuurstenen vloeren als voor keramische vloeren. Daarnaast kunnen onze vakbekwame medewerkers u ook van dienst zijn met de aanleg van een tegelvloer. Bij KROON in Meerkerk hebben we alle kennis en kunde in huis om u zo goed als mogelijk te kunnen helpen. U kunt alle vloertegels komen bekijken in onze grote showroom nabij Sliedrecht.

Vloertegels in verschillende soorten en maten in de omgeving van Sliedrecht

Voor vloertegels in verschillende soorten en maten komt u in de omgeving van Sliedrecht naar KROON. Bij ons kunt u allerlei soorten tegels kopen die ideaal zijn voor vloeren met een landelijke, klassieke of moderne uitstraling. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Keramische tegels

Dit zijn tegels van een hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Met een keramische tegel haalt u een degelijk en sterk product in huis, praktisch voor het dagelijks gebruik.

  • Houtlook tegels

Een houtlook tegelvloer is door moderne technologieën nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. De warme tint die hout met zich mee brengt laat zich nu combineren met een product wat uitermate goed geschikt is voor vloerverwarming.

  • Plavuizen

Dit zijn keramische vloertegels met de look van ouderwetse plavuizen. Een mooi en praktisch product, verkrijgbaar in verschillende formaten, stijlen en kleuren.

  • Natuursteen tegels

Met natuursteen tegels kunt u een unieke tegelvloer van graniet, leisteen, hardsteen of marmer creëren. Uniek, omdat elke tegel een uniek stukje natuur is wat u in huis haalt.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Ook een tegelzetter nodig voor regio Sliedrecht?

Heeft u naast de aanschaf van uw tegels ook behoefte aan een tegelzetter? KROON levert niet alleen de tegels, maar kan desgewenst ook het plaatsen van de tegels verzorgen. Het plaatsen van de vloertegels gebeurt door ervaren en professionele tegelzetters, vakmensen die graag voor KROON Vloeren in Steen werken. Behalve voor het plaatsen van de tegels kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld de vloerverwarming. Ook in de omgeving van Sliedrecht leveren en plaatsen wij namelijk vloerverwarming. Ook andere zaken die betrekking hebben op uw vloer kunnen door ons verzorgt worden. Ontzorgen noemen we dat. Zo doen we dat bij Kroon.

Kom naar onze showroom nabij Sliedrecht

Is uw interesse gewekt? U heeft kunnen lezen over het leveren van verschillende soorten stenen vloeren. Maar ook van de plaatsing van uw tegelvloer door een professionele tegelzetter. Zullen we samen eens kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor uw vloer? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Energieweg 8c in Meerkerk. Meerkerk ligt net boven Gorinchem, dus vlakbij Sliedrecht. U hoeft voor een bezoek vooraf geen afspraak te maken, u mag gewoon binnen lopen. Liever eerst telefonisch contact? Het is maar wat u wilt. Onze specialisten helpen u graag verder, u bereikt ze door te bellen naar 0183-354225.

Wij leveren ook aan: