Vloertegels Tiel

Voor unieke en mooie vloertegels komt u in de regio van Tiel langs bij KROON Vloeren in Steen. In onze showroom in Meerkerk vindt u een diverse collectie van vloertegels en wandtegels. Gaat u een nieuwe keuken bouwen? Of heeft de woonkamer een opknapbeurt nodig? Loop dan eens binnen in onze showroom en laat u inspireren. Onze vakbekwame adviseurs adviseren u graag over de ideale tegels voor uw vloer. Als u in de omgeving van Tiel op zoek bent naar vloertegels, moet u bij KROON zijn!

Een uitgebreid assortiment voor uw huis in Tiel

In de buurt van Tiel kunt u bij KROON kiezen uit een uitgebreid assortiment aan vloertegels. Van granieten tegels voor een natuurstenen vloer tot keramische tegels met een houtlook. Onze collectie is in de loop van de jaren uitgebreid en we laten vooral ook veel unieke vloeren zien. Tegels die u niet ‘op elke hoek van de straat’ vindt. Tegels die een sprekend uiterlijk hebben waarmee we ons onderscheiden van andere tegelzaken. We hebben ons ten doel gesteld om steeds de mooiste en nieuwste collecties te laten zien. Door rechtstreekse contacten met fabrieken en jarenlange ervaring weten we precies waar we moeten zijn binnen de wereldwijde tegelmarkt. In onze showroom vertellen we u graag meer over de wereld van tegels, we delen onze kennis graag.

Ook voor het leggen van vloertegels in de omgeving van Tiel!

Op het gebied van tegels bieden wij u werkelijk alles, van A tot Z. Zo kunt u dus bij ons ook terecht voor het leggen van vloertegels, ook in de omgeving van Tiel. En zoals het hoort, voegen we de vloertegels natuurlijk ook gelijk als we de vloertegels leggen! Een voeg bij een vloertegel is erg belangrijk, zowel de kleur als de afmeting van de voeg is erg bepalend voor het geheel van de vloer. Van A tot Z zeiden we al, daarom nemen we voor u bijvoorbeeld ook het verwijderen een bestaande tegelvloer uit handen, zorgen we voor het leveren en aanbrengen van vloerverwarming en brengen indien nodig een nieuwe zand-cementdekvloer aan. U zult ook ongetwijfeld benieuwd zijn naar de kosten van vloertegels. We informeren u daar graag over in onze showroom. Omdat elke situatie anders is, geven we u graag een advies op maat.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Breng een bezoek aan de showroom nabij Tiel

Bezoek nabij Tiel de showroom van ons en bekijk in alle rust de vloertegels uit het aanbod. U zult versteld staan van het grote aanbod wat er in onze showroom te vinden is. Voor zowel vloertegels als wandtegels bent u in onze showroom aan het juiste adres. We hebben ruime openingstijden en zijn 6 dagen per week geopend. Wilt u meer weten over onze producten en diensten, maar is een bezoek aan de showroom nog net een stap te ver? Neem dan ook gerust telefonisch contact met ons op via ons telefoonnummer 0183-354225.

We plaatsen ook in: