Vloertegels Tiel

Voor unieke en mooie vloertegels komt u in de regio van Tiel langs bij KROON Vloeren in Steen. In onze showroom in Meerkerk vindt u een diverse collectie van vloertegels en wandtegels. Gaat u een nieuwe keuken bouwen? Of heeft de woonkamer een opknapbeurt nodig? Loop dan eens binnen in onze showroom en laat u inspireren. Onze vakbekwame medewerkers adviseren u graag over de ideale tegels voor uw vloer. Als u in de omgeving van Tiel op zoek bent naar vloertegels, moet u bij KROON Vloeren in Steen zijn.

Een uitgebreid assortiment aan vloertegels bij KROON Vloeren in Steen nabij Tiel

In de buurt van Tiel kunt u bij KROON Vloeren in Steen kiezen uit een uitgebreid assortiment aan vloertegels. Van granieten tegels voor een natuurstenen vloer tot keramische tegels met een houtlook. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met het plaatsen van de vloer. Wij hebben daarvoor alle benodigde kennis en kunde in huis.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Breng een bezoek aan de showroom

Bezoek nabij Tiel de showroom van KROON Vloeren in Steen en bekijk in alle rust de vloertegels uit het aanbod. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers via 0183-354225. Houd ook onze aanbiedingen in de gaten!

Ook interessant: