Vloertegels Vianen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van vloertegels met een showroom nabij Vianen? Zoek dan niet verder en kom naar KROON Vloeren in Steen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. In ons assortiment vindt u unieke tegels tegen aantrekkelijke prijzen. Als u de tegels besteld heeft, worden deze daarna gratis bij u bezorgd. De collectie van KROON Vloeren in Steen bestaat uit keramische tegels en natuursteen tegels. Vloertegels voor in de woonkamer of keuken, maar ook vloertegels en wandtegels voor in de badkamer of het toilet. We verkopen tegels die zowel voor landelijke, klassieke als moderne tegelvloeren geschikt zijn. Verder heeft u bij ons ook de mogelijkheid om de tegels door vakbekwame tegelzetters te laten plaatsen. Vloertegels van hoge kwaliteit schaft u in de omgeving van Vianen aan bij KROON Vloeren in Steen.

Ook voor natuursteen tegels in de regio Vianen

Een onderdeel van de ruime collectie vloertegels en wandtegels zijn de natuursteen tegels. Het product natuursteen komt inderdaad zoals de naam al doet vermoeden uit de natuur. Uit bijvoorbeeld bergen of in de aardkost worden grote blokken steen gewonnen. Hierna worden deze blokken machinaal gezaagd tot platen om daarna tot tegels gezaagd te worden. Om verschillende uitstralingen te krijgen worden de natuursteen tegels bewerkt. Door deze bewerking maak je de tegels glad (polijsten) of juist ruw. In vergelijking met keramische tegels hebben natuursteen tegels wel wat aandachtspunten door de eigenschappen die elke steensoort weer heeft. Wij informeren u graag over al deze eigenschappen in onze showroom en zullen u hier eerlijk en transparant over informeren. Het is namelijk bijvoorbeeld zo dat veel natuursteen tegels gevoelig zijn omdat deze kalk bevatten. We geven u dat graag voor een eventuele aanschaf mee, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken of een natuursteen tegel inderdaad bij uw wensen past. Op onze website leest u uitgebreide informatie over onze natuursteen tegels. Zo leest u onder meer over de verschillende soorten natuursteen vloeren die er zijn, zoals een marmeren vloer, een granieten vloer of een hardsteen vloer. Laat u inspireren door de wereld van natuursteen!

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Ideale vloertegels voor uw woning in Vianen

Voor vloertegels in verschillende soorten en maten komt u naar KROON  in Meerkerk, nabij Vianen. Als u een vloer met een landelijke uitstraling wilt hebben, dan kiest u bijvoorbeeld voor natuurstenen tegels van leisteen of marmer. Heeft u liever een moderne tegelvloer? Dan kunnen wij u de keramische tegels met een industriële beton-look aanbevelen. De diverse tegels hebben allemaal andere mogelijkheden en eigenschappen en het is belangrijk dat u daarvan op de hoogte bent. Onze deskundige adviseurs geven u graag advies over de ideale vloertegels voor uw woning in de regio Vianen. Dat kan telefonisch via 0183-354225, maar ook in de grote en overzichtelijke showroom van KROON Vloeren in Steen aan de Energieweg 8c in Meerkerk.

Wij leveren ook aan: