Vloertegels Woerden

Met de vloertegels van KROON Vloeren in Steen nabij Woerden kunt u een unieke tegelvloer realiseren. U kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod van diverse soorten tegels. Wij leveren zowel vloertegels als wandtegels. Wat dacht u bijvoorbeeld van natuursteen tegels van marmer of leisteen voor een landelijke uitstraling? Of misschien heeft u liever keramische tegels met een industriële beton-look? Of met bijvoorbeeld een houtlook, dus een design, afmeting en kleur die op een levensechte houten vloer lijkt. In al deze gevallen bent u bij ons helemaal op de goede plek. Alle vloertegels en wandtegels uit onze collectie zijn van een hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. In de omgeving van Woerden schaft u uw vloertegels en wandtegels dus aan bij KROON Vloeren in Steen.

Aanschaf en aanleg van vloertegels nabij Woerden

In de buurt van Woerden heeft KROON Vloeren in Steen op het gebied van vloertegels voor elk wat wils. Kom naar onze showroom in Meerkerk om de tegels van uw wens uit te zoeken en maak gebruik van onze voortreffelijke service. Bij ons heeft u de garantie op een snelle levering van de bestelde tegels. Als u ervan verzekerd wilt zijn dat de tegels goed worden gelegd, schakelt u onze vakbekwame tegelzetters in. Zij beschikken over de kennis en ervaring om uw vloer perfect te kunnen plaatsen. Het is tenslotte belangrijk dat naast de aanschaf van een goede tegel deze ook goed en netjes verwerkt wordt. Onze vakmensen weten waar ze mee bezig zijn en zullen een net stukje werk achterlaten, daar zijn we van overtuigd. We hopen dat u daar vanuit de praktijk binnenkort over mee kan praten!

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Vloerverwarming in de omgeving van Woerden

Behalve voor de aanschaf van tegels in onze grote showroom nabij Woerden kunt u bij ons ook terecht voor vloerverwarming. Leveren en aanbrengen van vloerverwarming is voor ons geen enkel probleem, ook niet in de omgeving van Woerden. Wij leveren en plaatsen onze vloerverwarming namelijk door heel Nederland. Op onze website kunt u uitgebreide informatie vinden over vloerverwarming. Vloerverwarming kan geplaatst worden op krimpnetten, of worden ingefreesd in uw bestaande dekvloer. Dat hangt af van de situatie in uw woning. Verder is het mogelijk dat voor uw vloerverwarming in de omgeving van Woerden een stadsverwamingsverdeler nodig is. Wanneer de woning aangesloten is op een stadsverwarming regelt deze stadsverwarmingsverdeler dat de warmte op de juiste manier in huis komt. We adviseren u in onze ruime showroom graag over alle mogelijkheden en opties, ook rondom de vloerverwarming.

Maak gebruik van onze showroom

Wilt u meer informatie over de vloertegels en diensten van KROON in de regio Woerden? Dan neemt u telefonisch contact op met onze specialisten: 0183-354225. Of kom vrijblijvend eens langs in onze showroom. Onze showroom staat in Meerkerk, direct langs de A27 tussen Gorinchem en Utrecht, dus ook niet ver van de omgeving van Woerden. We laten in onze showroom een grote collectie zien, we nemen u daar graag mee in de wereld van steen.

Wij leveren ook aan: