Vloertegels

Bij KROON Vloeren in Steen treft u een enorme collectie vloertegels aan. Een collectie die aan ieders wensen voldoet. We verkopen tegels die zowel voor landelijke, klassieke als moderne tegelvloeren geschikt zijn. De tegels voor uw tegelvloer kunt bij ons kopen in allerlei formaten en kleuren. Vloertegels met een groot formaat creëren bijvoorbeeld veel rust. Hierdoor lijkt de ruimte waarin uw tegelvloer ligt groter. Verder zijn tegelvloeren erg praktisch in het gebruik. Overigens zijn bijvoorbeeld de kleur en structuur van de tegels daarin ook wel bepalend. Meer bewerkte tegels zijn praktischer in het gebruik dan tegelvloeren met een meer effen motief. Ons assortiment bevat overigens naast natuursteen en keramische vloertegels ook prachtige wandtegels.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Een unieke tegelvloer

Wij hebben ons ten doel gesteld altijd een aantal stenen vloeren te presenteren die uniek zijn in Nederland. Unieke vloertegels dus, die zorgen voor unieke tegelvloeren. Een natuursteen tegelvloer die u dus niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Met ons assortiment laten wij dus een onderscheidend geheel zien, met onze verschillende tegelvloeren. De rechtstreekse contacten met de fabrieken in de landen waar de vloertegels geproduceerd worden maken dit mogelijk.

Neem direct contact op

Op de onderliggende pagina’s krijgt u een kleine impressie van ons assortiment. Kijk op uw gemak rond naar de verschillende tegelvloeren die er zijn. Uiteraard kunt u ook gelijk contact met ons opnemen voor informatie over uw tegelvloer. We zijn te bereiken op 0183-354225 en zijn u graag van dienst! En heeft u een goed beeld welke vloertegels u wilt gaan kopen? Kom dan uw tegelvloer uitzoeken in onze exclusieve showroom te Meerkerk.

Meer beelden van vloertegels