Houtlook tegels

Sterke houtlook tegels

U bent op zoek naar houtlook tegels, zoals vloertegels: kom dan eens kijken bij KROON Vloeren in Steen.Zijn de tegels van hout? Of is het een laagje hout op een vloertegel? Geen van beiden is waar. De houtlook tegels zijn niets anders dan sterke, gebakken, keramische vloertegels. Maar dan wel zo levensecht dat ze niet meer van echt hout te onderscheiden zijn. De technologieën bij het produceren van houtlook tegels zijn zo doorontwikkeld dat deze vloertegels met houtlook nauwelijks meer van echt te onderscheiden zijn. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of wij naast stenen vloeren ook houten vloeren verkopen. Niets is minder waar. Het zegt echter wel genoeg over de uitstraling van deze houtlook tegels.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen
Houtlook tegels

Vloertegels met houtlook ideaal bij vloerverwarming

Voor veel mensen is de komst van deze houtlook tegels een enorme oplossing. Een woning wordt vaak met vloerverwarming opgeleverd of wordt van vloerverwarming voorzien. Een isolerend product (wat een echte houten vloer tenslotte is) in plaats van een tegelvloer toepassen op vloerverwarming is dan ook geen oplossing. En wat dacht u van de slijtage van een houten vloer? Om maar niet te spreken over het onderhoud en het lakken van de vloer. Voeg daar nog de krassen en de putjes die er door het gebruik inkomen aan toe en het verhaal is compleet. Met houtlook tegels is dit allemaal verleden tijd bij slijtvaste en onderhoudsvrije keramische vloertegels met houtlook!

Grote collectie vloertegels met houtlook

Kom langs in onze showroom voor de zeer ruime collectie houtlook tegels die wij hebben. Misschien zelfs wel de grootste collectie tegels van de regio. We hebben vloertegels met houtlook in allerlei formaten, kleuren en prijzen. Verschillende tegels zijn bij ons op de vloer gepresenteerd in onze tegelshowroom. Uw bezoek aan onze showroom zal dus zeker de moeite waard zijn. Houtlook tegels: de trend van dit moment!

Impressie van houtlook vloertegels