Houtlook tegels

U bent op zoek naar houtlook tegels? Kom dan eens kijken bij KROON Vloeren in Steen. Daar hebben ze een uitgebreide collectie houtlook tegels in allerlei kleuren en formaten. Wat zijn houtlook tegels precies? Zijn dat tegels van hout? Of is het een laagje hout op een vloertegel? Geen van beiden is waar. Houtlook tegels zijn niets anders dan sterke, gebakken, keramische vloertegels. Maar dan wel zo levensecht dat ze niet meer van echt hout te onderscheiden zijn. De technologieën bij het produceren van houtlook tegels zijn zo doorontwikkeld dat deze vloertegels met houtlook nauwelijks meer van echt te onderscheiden zijn. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of wij naast stenen vloeren ook houten vloeren verkopen. Niets is minder waar. Het zegt echter wel genoeg over de uitstraling van deze houtlook tegels.

Houtlook tegels of keramisch parket?

Is er eigenlijk wel verschil tussen houtlook tegels of keramisch parket? Nee, houtlook tegels en keramisch parket zijn dezelfde benamingen voor hetzelfde product. Het gaat in beide gevallen over een keramische tegel met daarop een houtmotief. Zelfs het formaat van een houtlook tegel is hetzelfde als die van een houten vloer, dus langwerpige van formaat. Door dit formaat lijken houtlook tegels ook in dat opzicht op een echte houten vloer. Keramisch parket is daarom een prachtig alternatief voor een houten vloer. Houtlook tegels hebben alleen veel meer (misschien zelfs wel alleen maar) voordelen ten opzichte van een houten vloer. Nieuwsgierig? Laat u verrassen in onze showroom!

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen
Houtlook tegels

Vloertegels met houtlook ideaal bij vloerverwarming

Voor veel mensen is de komst van deze houtlook tegels een enorme oplossing. Dat komt mede door de goede geschiktheid van vloerverwarming. Er is geen betere geleider voor de warmte van uw vloerverwarming dan een tegelvloer. Een woning wordt vaak met vloerverwarming opgeleverd of wordt van vloerverwarming voorzien. Een isolerend product (wat een echte houten vloer tenslotte is) in plaats van een tegelvloer toepassen op vloerverwarming is dan ook geen oplossing. En wat dacht u van de slijtage van een houten vloer? Om maar niet te spreken over het onderhoud en het lakken van de vloer. Voeg daar nog de krassen en de putjes die er door het gebruik inkomen aan toe en het verhaal is compleet. Dit is allemaal verleden tijd bij slijtvaste en onderhoudsvrije keramische vloertegels met houtlook. Met een houtlook tegel breng je de warme sfeer van een houten vloer in je woning, alleen dan wel met alle voordelen die een keramische tegel heeft!

Grote collectie vloertegels met houtlook

Hebben wij uw interesse gewekt rondom vloertegels met houtlook? Hebben we u kunnen overtuigen van de praktische voordelen van houtlook tegels zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van uw vloer? Kom dan eens langs in onze showroom voor onze zeer ruime collectie houtlook tegels die wij hebben. Misschien zelfs wel de grootste collectie tegels van de regio. We hebben vloertegels in allerlei formaten, designs, kleuren en prijzen. Verschillende tegels zijn bij ons op de vloer gepresenteerd in onze tegelshowroom, zodat u een goed beeld krijgt hoe dit straks op uw vloer er uit ziet. Een vloertegel laat je tenslotte het beste zien op de vloer. Uw bezoek aan onze vloerenshowroom zal dus zeker de moeite waard zijn. Houtlook tegels: de trend van dit moment!

Impressie van houtlook vloertegels