Keramische tegels

Het assortiment van KROON Vloeren in Steen bestaat voor het grootste gedeelte uit keramische tegels. Van industriële beton-look keramische tegels tot levensechte imitaties van natuursteen op keramische tegels. Soms zijn deze keramische vloertegels zelfs door kenners nauwelijks nog van echte natuursteen vloertegels te onderscheiden. Dit komt omdat bij de productie van deze keramische tegels nuances aangebracht worden om dat natuurlijke effect te evenaren.

De veelzijdigheid aan kleur, afwerking en formaat kenmerkt het grote assortiment keramische vloertegels van KROON Vloeren in Steen. Veel van onze keramische vloertegels hebben we op de grond op vloeren gepresenteerd. Zo krijgt u het beste beeld hoe de keramische tegels er in uw ruimte uit komen te zien.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Alleen de beste kwaliteit keramische vloertegels

De keramische tegels in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit. De kwaliteit en slijtvastheid van keramische vloertegels zijn enorm belangrijk. In onze tegelshowroom treft u daarom uitsluitend keramische tegels aan van de beste kwaliteit. Uitgebreide technische informatie over keramische vloertegels kunt u vinden onder de knop ‘advies’ waarin uitgebreid ingegaan wordt op diverse zaken rondom keramische tegels. Uiteraard kunt u voor informatie over keramische tegels ook contact met ons opnemen.

Centrale ligging

Door de centrale ligging van de showroom in Meerkerk (langs de A27, tussen Gorinchem en Utrecht) ligt het assortiment keramische vloertegels dichterbij dan u denkt. Kom vrijblijvend eens langs voor advies over keramische tegels, dan laten wij u de verschillende mogelijkheden zien die keramische tegels bieden. In onze tegelshowroom kunnen wij eindeloos variëren om met onze keramische tegels úw tegelvloer te realiseren.

Meer beelden van keramische tegels