Tegelvloeren

Een groot assortiment tegelvloeren

Bij KROON Vloeren in Steen vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan tegelvloeren. We hebben ze in verschillende soorten en maten beschikbaar. Daarnaast beschikken we over tegels voor vloeren in elke ruimte van het huis. Of u nu een tegelvloer wilt laten leggen in de woonkamer, keuken of badkamer, wij hebben de juiste tegels in ons aanbod beschikbaar. Neem snel een kijkje in ons assortiment en laat u overtuigen van onze diversiteit en kwaliteit. Wij helpen u natuurlijk graag bij het vinden van de juiste tegelvloer voor uw woning.

Waaruit bestaat het assortiment tegelvloeren van Kroon?

KROON beschikt over vele verschillende soorten en maten tegelvloeren. We hebben groot en klein formaat tegels, maar ook in verschillende vormen. Ze zijn daarbij geschikt voor de badkamer, woonkamer en keuken en worden afgestemd op de kamer waar ze gelegd moeten worden. We beschikken over de volgende soorten vloertegels:

  • Plavuizen

Plavuizen is een andere benaming voor keramische tegels. Heel formeel gezien is dat eigenlijk niet helemaal juist, want plavuizen zoals die vroeger gemaakt werden zijn ook weer niet te vergelijken met de keramische tegels zoals deze nu gemaakt worden. Plavuizen in die hoedanigheid bestaand niet meer, maar op onze productpagina over plavuizen vind u wel informatie over onze ‘nieuwe’ plavuizen.

  • Natuursteen tegels

Natuursteen is een product wat rechtstreeks uit de natuur komt. Dat lijkt nu niet echts iets verrassends als je naar de naam kijkt. Natuursteen tegels worden gezaagd uit platen die op hun beurt weer van grote blokken gezaagd worden. De natuursteen tegels worden vervolgens weer op verschillende manier behandeld waardoor je een verschillend oppervlakte en dus ook een verschillende uitstraling krijgt.

  • Houtlook tegels

Houtlook tegels, ofwel keramisch parket zijn keramische tegels met de structuur en tekening van hout. Een bijna niet van echt te onderscheiden product. Ook het langwerpige formaat van deze tegels draagt bij aan deze echtheid. Een houtlook tegel is een zeer goed alternatief voor een echte houten vloer, zeker in combinatie met vloerverwarming. Er is geen betere geleider voor de warmte dan tegels.

  • Keramische tegels

Keramische tegels is een product wat op hoge temperaturen in ovens wordt gebakken. Een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke materialen zorgen voor de basis van deze keramische tegel. Een keramische tegel is praktisch, slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

Wat zijn de voordelen van een tegelvloer?

Uiteraard brengen tegelvloeren veel voordelen met zich mee. Volgens ons zelfs alleen maar voordelen. Zo kunnen ze in iedere ruimte van de woning worden gelegd. Tegelvloeren zijn ook heel sterk, waardoor ze prima tegen een stootje kunnen. Ook qua vloerverwarming is een tegelvloer de beste optie. Je hebt met geen andere vloer zoveel rendement van je vloerverwarming als met een tegelvloer. Daarnaast is er nog een groot voordeel: er zijn veel verschillende ontwerpen mogelijk. Ook het onderhoud aan tegelvloeren is minimaal. Een stenen vloer hoeft bijvoorbeeld maar eens per week gedweild te worden. Een grote schoonmaakbeurt zal maar eens per jaar of per 2 jaar nodig zijn. Een ideaal product dus zo’n tegelvloer!

Een tegelvloer en vloerverwarming, gaat dat goed samen?

Er is voor de vloerverwarming geen betere vloerbedekking denkbaar dan een tegelvloer! Dus een tegelvloer gaat ontzettend goed samen met vloerverwarming. Een tegelvloer geleid de warmte zo goed, dat je bij de keuze voor een tegelvloer kiest voor het beste rendement. KROON kan het leveren en aanbrengen van vloerverwarming verzorgen. Het plaatsen van de vloerverwarming besteden wij uit aan een professioneel vloerverwarmingsbedrijf, zodat de kwaliteit gegarandeerd is. Afhankelijk van uw situatie wordt de vloerverwarming aangebracht op gegalvaniseerde krimpnetten of ingefreesd in de bestaande dekvloer. We ontzorgen u graag en zullen er voor zorgen dat u er straks warm bij zit!

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Kom eens kijken bij onze tegelvloeren in onze showroom

We laten in onze grote showroom in Meerkerk veel verschillende tegelvloeren zien. U bent van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken naar de verschillende mogelijkheden die we te bieden hebben. We vinden het fijn als u een plattegrond van de woning meeneemt, zodat we met u mee kunnen denken over de tegelvloer die in die ruimte komt. En we kunnen dan ook de benodigde aantallen uitrekenen zodat we voor u vrijblijvend een offerte op kunnen stellen. Heeft u liever eerst telefonisch contact? Dat kan ook, we zijn bereikbaar op telefoonnummer 0183-354225. En anders graag tot ziens!

Meer beelden van vloertegels