Wandtegels

Naast een grote collectie vloertegels treft u in onze showroom ook een ruim assortiment met wandtegels aan. Een wandtegel is anders van kwaliteit dan een vloertegel. Een wandtegel heeft ook een heel andere belasting dan vloertegels. Hierdoor is het ook niet mogelijk om een wandtegel als vloertegel te gebruiken door deze op de vloer te plaatsen. Andersom is dit wel mogelijk, vloertegels kunnen wel als wandtegels dienen.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen

Wandtegel in tegelkasten

Bij KROON Vloeren in Steen treft u de wandtegels aan in tegelkasten. Steeds is per paneel een complete opstelling te zien van een wandtegel met bijpassende vloertegels. Door deze tegelkasten krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die wandtegels voor uw badkamer, toilet of keuken bieden. Er is een mooi en gevarieerd assortiment te zien in onze tegelshowroom in Meerkerk.

Centrale ligging

Door de centrale ligging van de exclusieve showroom van KROON Vloeren in Steen in Meerkerk, direct langs de A27 tussen Gorinchem en Utrecht, is een bezoek aan onze tegelshowroom met de verschillende wandtegels dichterbij dan u denkt. Kom vrijblijvend langs in Meerkerk waar wij u graag de verschillende wandtegels laten zien. Door ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd uw favoriete wandtegel. Graag tot ziens!

Impressie van diverse wandtegels