Tegelstroken in verschillende kleuren

In het assortiment van KROON Vloeren in Steen vindt u onze zeer praktische tegelstroken die vaak worden toepast als wandbekleding. Onze het interieur van uw huis zo strak mogelijk te houden, gebruiken wij vaak voor de tegelstroken dezelfde kleur als voor de vloertegels. Indien gewenst kunnen we de stroken ook in andere kleuren opleveren voor een meer gevarieerde uitstraling.

Toepassingen tegelstroken

Bij KROON vloeren in Steen denken we altijd zoveel mogelijk mee met onze klanten. Door onze jarenlage ervaring weten wij welke kleuren en typen stroken goed bij de rest van de wandtegels en vloertegels passen. Onze producten blinken uit in hun gebruiksgemak en kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Accenten in de badkamer of het toilet kunnen gelegd worden door deze stroken op bijvoorbeeld het inbouwreservoir van het toilet te plaatsen, of om het bad te voorzien van stroken. Wat dacht u van een tegelstrook achter uw badmeubel? Mooie antraciet tegelstroken in combinatie met een wit badmeubel steken tenslotte meer af dan tegen een witte wandtegel.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen
Tegelstroken

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren in de showroom van KROON Vloeren in Steen. We zijn zeer centraal gelegen in Nederland. U vindt ons in Meerkerk, direct aan de snelweg A27 tussen Gorinchem en Utrecht. Kom langs voor vrijblijvend advies over het toepassen van de tegelstrook in uw woning. Wij helpen u graag verder aan de hand van de verschillende mogelijkheden rondom tegelstroken die we u kunnen laten zien in onze showroom.

Impressie van tegelstroken in badkamer en wc