Wandtegels

Diverse soorten wandtegels uit een groot assortiment

Voor een zeer grote collectie wandtegels komt u naar KROON Vloeren in Steen. Welke voorkeur voor tegels u ook heeft, wij beschikken over een grote diversiteit in onze tegels. Hierdoor vindt u altijd wel een wandtegeltype dat bij uw stijl past. Of u nu wandtegels voor uw keuken, toilet of badkamer zoekt, wij hebben altijd de juiste soort in huis. De wandtegels kunnen ook afgestemd worden op de vloertegels. Belangrijk is om te weten dat de wandtegels niet als vloertegels gebruikt kunnen worden. Ze hebben namelijk een andere belasting dan de vloertegels hebben. Andersom is het wel mogelijk; vloertegels kunnen wel als wandtegels toegepast worden.

Mozaïek en tegelstroken

Wandtegels vindt u bij ons in diverse uitvoeringen. Zo beschikken we over mozaïek wandtegels, maar ook over tegelstroken. Mozaïek kan bijvoorbeeld met veel verschillende tegels aan de wand gecombineerd worden om een uniek geheel te creëren met verschillende kleuren en/of afmetingen. Ze kunnen ook als accent worden toegepast, bijvoorbeeld in uw badkamer. Tegelstroken worden vaak aan de wand bevestigd en zijn vaak dezelfde soort tegels als vloertegels. Hierdoor hebben ze dezelfde kleur en kwaliteit en vormen deze tegels één geheel. Ze kunnen natuurlijk ook in een andere kleur worden toegepast.

  • Grote showroom
  • Snelle levering
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen
Houtlook wandtegelsDiverse wand tegels en vloertegels`Wandtegels op de wc

Showroom

KROON Vloeren in Steen beschikt over een zeer ruime showroom. Hier kunt u onze wandtegels komen bekijken. Ze staan in complete opstelling uitgestald in onze tegelkasten. Bijpassende vloertegels vindt u hier ook, zodat u het geheel kunt zien en inspiratie kunt opdoen. Onze showroom is centraal gelegen tussen Gorinchem en Utrecht en goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Kom gerust eens langs om onze wandtegels en vloertegels te bekijken!

Impressie van diverse wandtegels